Solskin på lager

img_3675opt.jpg

img_3673opt.jpg

Ja solskin har der som bekendt ikke være så meget som en tanke af idag. Ikke for 5 øre. Det har væltet ned det meste af dagen. Det har fået en ende nu, men for hulen, der har ikke været meget ved det. Jeg fangede dog lidt solskin forleden og det får I her. Blåregnen kan finde på at blomstre en gang mere senere på sæssonen – det har den her så gjort, og jeg skyndte mig at fotografere.

Brombær – jeg elsker dem! Og selvfølgelig skulle de fotograferes, og smages 😉

Der er ikke sket meget idag. Det har været her ved computeren mest, hvor jeg har ordnet billeder og gjort ved. Jeg har bl.a. rodet med photoshop, med det resultat, at jeg ikke kan få skidtet til at lave runde hjørner nu, og den helt “automatisk” laver de skygger jeg kæmpede sådan for at prøve at lave for et par timer siden. Så I må lige bære over med mig 😮 Someone help!!!!

Imorgen skal far have bilen lidt. Han vil en tur på lossepladsen, og det er jo også om at få det gjort. Helbredet – hm, ikke bedre, hvorfor jeg også vil gå ind og hvile mig nu. Kan I have en god aften.

3 thoughts on “Solskin på lager

  1. Malene – Liselotte beskriver de runde hjørner. Dem kan jeg godt finde ud af! Før der gik “koks” i det! Jeg ville gerne vide, om den hvide kant og slagskyggen. Men tak alligevel 😉

  2. Det er tidligt brombærrene er modne, vores er ikke modne endnu. Jeg bruger dem til at komme på vodka, det bliver til en dejlig drik. Vores busk er tornefri, så bærrene smager ikke af særlig meget.
    Det er da noget skidt med dig. Håber hvilen hjælper på helbredet.

Der er lukket for kommentarer.