Forvildet fisk

Jeg sad midt i mit store projekt i disse dage. At få ønskesedlen opdateret – det er jo snart føs’da, så den skal jo være klar til evt. interesserede sjæle. Telefonen ringede :)]:

Jeg har din fisk

lød det fra far i den anden ende! Jeg har lignet en, der var faldet ned fra månen! 😮 Fisk??? :-\ Sagde jeg til ham! Hvad mener du dog med det? Jamen jeg har din laks her, blev han ved! :-@ Indtil vi så begyndte en større udredning af det #-o

Som nævnt tidligere var vi på indkøb i Netto tidligere idag, og jeg stod for at smide varerne i poser. I den er session stødte jeg på en pakke med fersk laks i skiver, og synes godt nok, det var et meget atypisk køb for min far. Men laks er sundt, så jeg frydede mig over, han evt. havde sat det på menuen. Så jeg spekulerede jo ikke mere over det, og pakkede lystigt videre.

Det er ikke min laks, og det er bestemt ikke fars *-:) – gad vide, hvem der sidder og mangler en pakke laks…. :-”