Mormor, Rico og et kolonihavehus

img_3769opt.jpg

I denne uge kom den så! Den lovede artikel om Mormor og Rico og kolonihavehuset. Jeg har længe fulgt deres meritter på hjemmesiden. Det var der Rico fortalte mig, at de skulle i Familie Journalen. Nu køber jeg nogengange bladet alligevel, så det kunne såmænd godt blive den uge, som skulle have været sidste uge, efter hvad Rico havde fået fortalt.

Synes det er så dejligt, at de to kan deles om kolonihaven, og der ser bare så hygsomt ud. Oveni er det tydeligt at Rico virkelig kan sine planter og han er god til at fortælle også. Så blive endelig ved Rico -vi hygger os! Og nu finder endnu flere forhåbentlig vej til sitet, som jeg vist har nævnt før. Nu gør jeg det lige igen, og så synes jeg, at Rico og mormor skal have en fin blomst med på vejen – den er fanget imorges med regn og hele baduljen.

img_3759opt.jpg

img_3749opt.jpg

7 thoughts on “Mormor, Rico og et kolonihavehus

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Aftensol

  2. 🙂 Rico – Det var da helt tilpas synes jeg. Kan da godt forstå mormor er oppe og køre. Det er da ikke hver dag man er i bladene 😉

  3. Tak tak, det er alt for meget Deborah 🙂 Mormor har været helt oppe og køre og går nærmest rundt med ugens udgave under armen 🙂 Det var nu også ret sjovt at få besøg af dem, specielt fotografen Birger var underholdende, en sjov fætter.

  4. Det lyder som et interessant arrangement med det kolonihavehus – vejret er jo intet videre. Måske jeg lige skulle springe med Familie Journalen…:)

Der er lukket for kommentarer.