Alle har en mening – her samlet

Men hvad er sandheden her? Og er det efterhånden ikke så fuldstændig ligemeget? Det har udviklet sig til et medie/doping/løgne/anklage-tabernakkel af usete dimensioner, og jeg havde allerede for længst fået Touren og dens deltagere SÃ… galt i halsen, at jeg ikke orker at høre en lyd mere om det faktisk.

Det er uptopi, så nu har jeg samlet de kommentarer, der har været rundt om på mine faste blogs* om det, og så må I danne jer, jeres egen mening om det. Min er – luk skidtet, og jeg ville ikke græde 5 minutter.

Nu har det aldrig interesseret mig – indrømmet, men efter al den ballade der allerede havde været, så skulle man dælme tro, nogen blev klogere. Hvis hele det her cirkus borger for den samlede intelligenskvotient hos Tour’ens sponsorer, ryttere og hvad har vi, så står det dælme sløjt til i mine øjne. Og så er der pressen som INGEN skrubler har overhovedet, de “hjælper” sørme deres, men det ved vi jo.

Det forhåbentligt opløftende foto, er en hvid sommerfuglebusk 🙂

A kniting chick – For fanden hvor er det langt ude

CAPAC – Exit Kyllingen – En syg sport

En livsnyders bekendelser – Tour de hvad-for-noget?

Maltesen – Tour de Exit

*Oprindeligt var der ca. dobbelt så mange blogs her, endda lidt flere, men de er desværre nedlagt

Opdateret 3. oktober 2020