Nyt på deborah.dk

img_3732opt.jpg

Jeg har lavet en ny side – den hedder Fotografering

Der kan du se lidt om, hvilke kameraer der er brugt til mine fotos, og hvilken holdning jeg har til mine fotos, manipulation og sådan.

Derudover, er der kommet nyt på ønskesedlen, og der bliver løbende opdateret, henimod min føs’da lige om straks.

Jeg har fundet Bloggers awards (og lagt en lille rullebar øverst i sidebaren), og ville melde mig og stemme, men pinedødmig om skidtet vil tage min fødselsdato! Jeg har skrevet til dem. Birthe – NEWYORKERBYHEART er nomineret og har du lyst til at nominere nogen, og stemme kan du kigge nærmere på det hele her:

Radio 100FM Soft i sidebaren – for de har en netversion, og jeg lytter ofte og gerne, efter jeg fik den præsenteret af Dorte. Og jeg skrev også om det.

Og så er der kommet kalender i sidebaren. En feature, jeg har savnet længe. Det er et lillebitte stykke kode indsat i sidebaren og tager ca. 2 sekunder!!! Man skal bare vide det! Vil du også have kalender på din WP blog, så er linket lige her. Og husk, du ikke må putte koden i et tekstbehandlingsprogram el. lign., så ødelægger du den. Spørg mig ikke hvorfor, sådan er det bare siger Ole Dvs. Han siger ikke så meget p.t., dels er han på ferie og dels computerløs. Håber vi ser ham snart. IGEN tak til ham, for support og hjælp!! 🙂

0

7 thoughts on “Nyt på deborah.dk

 1. Jeg synes det er en skam, at man ikke kan kommentere på den side du nævner, så derfor vil jeg gøre det her 🙂

  Selvfølgelig er vi uenige i det med manipulationenjvf. alt det vi snakkede om forleden aften på MSN 🙂

  Jeg mener ikke det er manipulation at ændre en smule på lyset, hvis det er for under- eller overbelyst. Det kan ændre et billedes udtryk rigtig meget, hvis der bliver korrigeret en smule.

  Det samme synes jeg mht. at gøre farverne mere tydelige og ikke mindst klare. Jeg synes endda man gør sig selv og de, som skal kigge på billederne, en stor tjeneste ved lige at bruge 5 minutter på at forskønne dem en smule, så de tager sig flot ud.

  Vi viser dem jo både fordi vi gerne vil vise, hvad vi kan med vores kameraer, men også for at pifte vores indlæg op og gør man noget ud af at skrive en god tekst, så synes jeg også det følger med, at gøre ligeså med billederne. Det sætter prikken over i’et.

  Det var bare mine 5 cent – eller hvad man siger 😉

  0
 2. Johanna – tak for feedback – det er altid godt også 😉

  Anette – Ja nup du endelig sådan en også. Jeg har savnet længe. Netop derfor jeg gør opmærksom på den 🙂

  0
 3. Haha.. ja du har fuldstændig ret, og den er super god. Den kører stort set i døgndrift her hos mig. Er lidt af en 80`er freak på musikområdet :d

  Det var rigtig godt at se din fotograferingsside. Altid godt med ny info i det hele taget 🙂

  0
 4. Tak Johanna – Ja, jeg kunne jo godt have lavet et selv, men det synes jeg nu var spildt tid, når du havde gjort det så godt 😉 Og det er en god station! Og jeg synes, jeg skulle have lidt info om fotografering også og sådan. Tak for din hilsen og for lån af logo 🙂

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.