I kontrast til gårsdagens oplevelse

img_3773opt.jpg
På vej mod Lyngby, hvor et af laboratorierne ligger – det nærmest mig

Var turen på lægelaboratoriet her til morgen en dejlig oplevelse. Iøvrigt min erfaring, at de altid er søde og venlige og hjælpsomme. Når jeg siger “min erfaring”, bygger det på så mange besøg, sådanne steder, at jeg ikke kan tælle dem, så jeg taler ikke “ud af ingenting”. Ligeledes her var venligheden stor og alt foregik i en meget behagelig atmosfære.

img_3778opt.jpg
Rædselsfuldt 70’er-byggeri, men farver på væggen er der da, og det er vist det bedste der kan siges om det

Da jeg kom stod der en dame og ventede på elevatoren, vi ventede og ventede, og intet skete. Til sidst gik jeg til 2. sal for at se, hvad der skete. Der er ingenting på 1. sal, eller elevatoren stopper der ihvertfald ikke… Hvorom alting var, kom jeg op og elevatordøren stod åben. Hm, underligt var det. Trykkede lidt på nogen knapper og intet skete, hvorefter jeg hev i døren så den lukkede og kunne køres ned. Damen kunne ikke gå op, så… Men op kom hun. Da jeg kom hen til damerne, fortalte jeg at hun muligvis stod dernede endnu, hvis mit trick ikke havde virket, men det havde det. Hun kom straks efter ind. Damerne var meget imponerede.

Hvad gjorde du ved den?

Og fortalte dem jo så, at jeg bare havde lukket døren! Det grinede vi noget af, for de havde en gang haft tekniker ude, og han kunne ikke engang finde ud af så meget. Han var iøvrigt tilkaldt igen, for døren lukkede jo stadig ikke af sig selv.

img_3775opt.jpg
De søde damer i skranken

Jeg fik tappet, jeg ved ikke, hvor mange glas blod, men det generer mig heller ikke en dyt, og fik en hyggelig sludder med den Biotekniker (i gamle dagen en hospitalslaborant), der tappede. Der var godt med krydser på sedlen og da alt var vel overstået, kunne jeg trille hjem og få noget morgenmad, som jeg lige har fået nu.

Iøvrigt fik jeg dem til at sende resultatet til min egen læge også – så undgår jeg Reumatologen (specialist i Gigtsygdomme) fra helvede fra igår, og afbestiller min opfølgningstid hos hende, og så tager jeg snakken med min egen læge. Magen til kælling!!! Men jeg er lige så røget, som hun er speget, og så får hun iøvrigt et brev, hvor jeg vil prøve at fortælle hende, hvordan jeg oplevede besøget. Ikke at jeg regner med, det “fiser ind”, men så har jeg gjort mit. En ting kan hun være sikker på, og det er at alle bliver advaret mod at tage til hende! Iøvrigt fik jeg mail fra en veninde, der spurgte om det var den og den Reumatolog (jeg ville faktisk gerne nævne hende her, men ved ikke, om det er lovligt??? – nogen der ved?) – og det måtte jeg så bekræfte – også hun synes, hun var ganske rædselsfuld, så det er ikke kun mig!

img_3777opt.jpg
Udsigten fejlede intet, og himlen var omend dramatisk – så rigtig flot

img_3779opt.jpg
Parkeringskældre skal også gøres rent. Det gør man med sådan en dims. Kælderen – under Centeret var iøvrigt næsten gabende tom, og det i sammehold med at de bygger om til den store Olympiske Guldmedajle, gør det næsten umuligt at finde rundt der. Men jeg kom da både ud og ind, til sidst.

3 thoughts on “I kontrast til gårsdagens oplevelse

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En tur til Lyngby Storcenter

  2. Kaja – Intet om, at hun ikke gjorde, det hun skulle, men det var med en nedladenhed og en kulde >-) , jeg sjældent har oplevet 😮 – faktisk kun to gange før i min lange “karrierer” som patient! Og jeg har dælme set mit udi læger og speciallæger. Man bliver noget mundlam, når man skal revses oveni, at man er grædefærdig af smerter – el. jeg gør ihvertfald @-) Og dem som kender mig ved, at der skal noget til ellers. Men skidt pyt, vi gidz ikke bruge mere krudt på hende. Nu tager jeg til opfølgning som lægen og jeg aftalte, og skriver hende et pænt brev, som hun så kan tage til efterretning ^:)^ el. lade være %-(

    Ja det var godt, at få nogen gode oplevelser idag! =d> Jeg reparerede kun elevatoeren midlertidigt, for døren kunne stadig ikke lukke af sig selv, kun med hjælp, og det er jo ikke meningen 😉

  3. Det var godt nok en kedelig oplevelse med speciallægen i går. Venlighed koster ellers ingenting. Skuffelsen bliver heller ikke mindre af, at man håber og håber at ens sygdomme kan behandles. Desværre hvis vi falder uden for deres “kasser” findes der ingen behandling.
    Godt du havde en rar oplevelse af behandlersystemet i dag.
    Godt gået du kunne reparere elevatoren 🙂

Der er lukket for kommentarer.