Posthus og peberede priser

img_3787opt.jpg

img_3785opt.jpg

Far skulle på posthuset. Altså kørte jeg og hentede ham, efter jeg havde nydt min kaffe i fred og ro, efter turen til laboratoriet. Jeg kørte mod Hellerup postkontor. Som nogen måske ved, så ligger station og posthus lige side om side, og det gav anledning til fotos ovenfor. Skyerne var fantastiske, og det regnede ikke – endnu! Far overtog “føretrøjen” (for nu at blive i tour’termer, noget skal de jo bruges til 😉 ), og vi drog mod Østerbro og Sahva. Reumatologen fra helvede havde jo foreslået en håndledsbandage, til den højre hånd, hvor en tommelfinger skaber sig helt ulideligt. Det var hun så ikke den første til at foreslå. Det var bare aldrig blevet til noget. Jeg havde forsøgt at ringe derind, men de tager ganske enkelt ikke telefonen. Man skal lægge nummer og så ringer de tilbage. Suk! Altså var min konklusion, at det var bedre at køre derind og se på skidtet. Jeg var ved at falde om – den koster 600,- kr., men da det er til en varig lidelse, skulle jeg kunne få den refunderet over hjælpemiddelcentralen. Så jeg skal derind igen, med erklæring fra lægen, og så skal den iøvrigt byttes til en mindre størrelse. Den føltes god derinde, men ved grundigere prøvning hjemme, er muligheden for at støtte tommelfingeren ikke god nok, fordi delen omkring den er for stor. Men ligemeget, de skal alligevel hjælpe med skemaet.

Da det var overstået, satte jeg far af, og drog til lægen. De medicinske beholdninger skulle fyldes op, inden han gik på ferie, og det fik vi klaret, ligesom vi fik snakket om madammen fra igår. Han var godt klar over, at hun ikke vandt priser som “året solstråle”, men at det var SÃ… slemt, var han ikke klar over, men sagde, at det skulle jeg ikke tage mig af. Han synes, jeg skulle afslutte med hende, og bide tænderne sammen, og så kunne vi sludre om det hele, når han kommer fra ferie. Guderne skal vide, hvad jeg skal gøre, når han holder – Kære Gud lad det var lææænge!!! Han er bare sød Dr. Jan. Og så har den mand så meget humor – hold op noget fis han kan fyre af, men det er dejligt. Han skal holde ferie hjemme i DK, og for hans og vores andres skyld, håber jeg på meget bedre vejr. Idag har det da været helt “hen i hampen” med sol det ene øjeblik for at vælte ned i lårtykke stråler det næste. 🙁 Men hvis det skal gå som det plejer, så bliver det godt i august! Gad vide, om plejer er afgået en tidlig død i år – I hope not!

Efter lægen en tur på biblioteket, og lige i Fakta også, og så hjem. Så helt ærlig er jeg også træt nu.

3 thoughts on “Posthus og peberede priser

 1. Kaja – Jamen det håber jeg da ikke bliver nødvendigt. Den skal slet ikke gå så langt op som din, det er ikke nødvendigt. Det er min tommelfinger der er problemet, og derfor er der jo vigtigt, at den passer lige der. Den jeg har fået er okay, hvis vi kan løse problemet med tommelfingeren.

  Hanne – Ja jeg er glad for Dr. Jan. I det hele taget har jeg været heldig med mine praktiserende læger, de senere år. Helt sikkert. Ham jeg havde i Nakskov, havde jeg gerne taget med mig, ham var jeg også meget glad for. Men det var jo ligesom ikke muligt, og byttet til Dr. Jan, har så vist sig at bære ganske fint heldigvis 🙂

 2. Det er skønt for dig, at du har en så fantastisk læge i Dr. Jan, han er guld værd:)

  Men lægefaget er (desværre) som i alle mulige andre fag, der er mange nittere, og man skulle tro, de havde fået deres autorisation i en automat:o

 3. Hej Deborah.
  Det undrer mig, du ikke får lavet en bandage efter mål. Det er min. Den sidder stramt, den er svær at trække på, men det er vel forudsætningen for at skidtet hjælper. Min bandage er todelt, den går fra øverste fingerled til op over albuen. Jeg fik taget mål på Rigshospitalet i sin tid.
  Det er træls at skulle trækkes med sygdom, som du gør.
  Er speciallægen en kapacitet, siden din læger henviser til hende?
  Her arter vejret sig også underligt. Lige fra hedebølge – næsten, til regn i rigelige mængder.
  Håber du får det bedre.

Der er lukket for kommentarer.