Biblioteksbesøg

hvide.jpgJeg var jo, som det er nogen bekendt gået igang med En shopaholics…osv. Den fængede mig sgu ikke rigtig. SÃ… shopaholic har jeg aldrig været, omend bruge penge, det kan jeg godt. I det hele taget har jeg svært ved at få læst i øjeblikket. Men jeg havde også læst mig til hist og pist, at skal det være chick-lit, var Shopaholics-bøgerne ikke de bedste. Smag og behag. Måske senere, men jeg tror, der er meget andet før det. Jeg beholdt “Shushi for begyndere” af Marian Keyes, som også var i posen med chicklit. Hende har jeg læst før, og var begejstret.

Som jeg fortalte, fik jeg forleden bestilt Hvide tænder af Zadie Smith, både på dansk og engelsk. Da jeg bestilte fremgik at der var alenlang venteliste på den på dansk, men jeg fik bud på dem begge næsten samtidig. Så jeg afbestilte bare den engelske og fik den danske med mig hjem. Og skulle regnen sætte i igen, er jeg forsynet, da jeg også stadig har “Gensyn med Brideshead” stående. Nu ser vi, men jeg er begyndt på Hvide Tænder, og indtil nu er jeg grebet, så det lover godt, da den er på 500 sider. Men som sagt, jeg er lige begyndt 😉 Der er link til mere info om bogen, hvis du klikker i sidebaren på fotoet af bogen.

2 thoughts on “Biblioteksbesøg

  1. Jeg er spændt på at få fat i Shopaholicbøgerne, der er nemlig ventetid på dem og jeg har store forventninger til underholdning:) Men nu må vi se, om de lever op til mine forventninger eller om jeg ryger med på din vogn:)

    God læselyst

Der er lukket for kommentarer.