Gad vide


img_3354opt.jpg

Om det skal blive en dag, hvor man faktisk kan nyde vejret bare en smule? Lige da jeg vågnede, så det ud til en sommerdag, men nu er skyerne trukket op, og der er godt fart på dem. Hm, vi får se, bare det i det mindste vil undlade at regne.

Har sovet dårligt – for ikke at sige ad pommeren til. Først faldt jeg i søvn i den store stol. Så vaklede jeg i seng, og så da jeg endelig kom i seng, fik jeg tankemylder og kunne ikke sove. Så efter at have ligget der en times penge, gik jeg ud og tog en pille og satte mig og så fjernsyn. Så blev jeg tilpas træt synes jeg og prøvede igen, kun for at en eller anden tumpe skulle afprøve sine stemmers fulde kraft og råbe og skrige. Argh!!! Jeg var ret desperat efterhånden, men jeg faldt da i søvn, men udsovet, det er jeg ikke, så jeg tror, jeg skal hen og have en lur, inden jeg vil køre ud i samfundet, og prøve at få taget lidt billeder. Lige nu, er jeg bare “bombet” og det er altså irriterende.

3 thoughts on “Gad vide

  1. Anita – Sådan var det også her, og den har kun været her med meget små pauser idag – det har faktisk regnet hele dagen :((

    Marianne – Du er god er du, hvis du ringer til George – så får jeg da slet ikke sovet 😉 Joh, min dag har været okay, men jeg har tandpine nu, hvilket er ufedt! :-<

  2. Jeg har også haft en nat hvor jeg vendte og drejede mig selv om jeg var mega træt. Jeg håber at din dag har været bedre end natten. Eller må jeg få fat på clooneys telefon nummer og bede ham om at komme og sove ved siden af dig 😡

  3. Her vågnede jeg af solen der tittede ind ad vinduerne, men den forsvandt desværre lidt for hurtigt igen. Nu og da dukker den op, men det enorme blæsevejr får altid pustet den væk igen, så jeg tror det bliver endnu en indedag for mit vedkommende. Ihvertfald lige til kl. 15 😉

Der er lukket for kommentarer.