Torden og regn med små bitte pauser

img_3820opt.jpg
Jeg nåede lige at tage lidt billeder bl.a. den her sjove blomst/knop før himlen så ud som nedenfor

img_3823opt.jpg
De skyer var nøjagtig så truende som de så ud, og 3 sekunder efter, dette er taget, måtte jeg skyndsomst ind i bilen, hvis ikke jeg skulle blive gennemblødt. Med andre ord, det stod ned “i tove”, og det har med små pauser gjort hele dagen

img_3828opt.jpg
Tordnet har det også, og efter den sidste tordenbyge, så himlen udenfor mine vinduer sådan her ud. Ret flot synes jeg – og så har solen skinnet siden. Det er bare lidt sent synes jeg!!!

img_3832opt.jpg
Når nu galt skal være, kan man jo lige så godt prøve sig udi regndråberne, og det er såmænd også sjovt nok

Der er ikke sket det vilde her ellers. Jeg har været her og har hygget mig, efter jeg var ude og køre, og så har min venindes hest vundet løb. Det er såmænd nok for idag. Hvad værre er, jeg har tandpine – jeg håber dælme ikke, det har tænkt sig at blive ved!!! 🙁

4 thoughts on “Torden og regn med små bitte pauser

  1. Hanne – Tak for råd og opmuntring. Jeg tog smertestillende og det er da meget bedre her til morgen kun en fjern mudren, men jeg slipper vist ikke for at skulle en tur til tandlægen. Men det skulle jeg så alligevel! Lige nu har jeg svært ved at lokaliserer hvilken tand det kommer fra 😕

  2. 😮 Øv, tandpine….prøv at smøre tandpasta på det sted, det gør ondt, det kan nogle gange hjælpe til man kan komme forbi en af de dyre løsninger…Håber det går over

Der er lukket for kommentarer.