Pigeboom

Jeg tror, det er pigeår i år!!! Først var der Prinsessen som den første ledetråd i år. Dernæste er det væltet ind med piger. En bekendt til min far har fået en lille pige – faktisk før prinsessen og så er der Jan, der i skrivende stund har fået sin Isabella, der er Nora her og en rideveninde venter også en pige. Da jeg sad i venteværelset hos lægen forleden var der en højgravid pige også – det blev også en pige, og da jeg spurgte sekretæren, om hun skulle ud og rejse i sin ferie.

Nej for de ventede tvillingepiger i familien

Så jeg kan ikke være helt “ude i hampen” når jeg konkluderer, at det er pigeår i år. Om det var pigeår, det år den lille pige nedenfor blev født, det ved jeg ikke! Men her er hun, og så kan I jo selv gætte på, hvem det mon kan være 😉

img_3863opt.jpg

7 thoughts on “Pigeboom

 1. Tusind tak Johanna! 🙂

  Ja, så var 2001 jo så ihvertfald drengeår, kan man så sige. Faktisk skal jeg til bryllup på lørdag, og de er også gravide, men om de ved noget om, hvad det bliver ved jeg ikke.

 2. Super skønt babybillede af dig Deborah 😡

  I min omgangskreds og i fam. er der kun født piger i år, så du har nok ret. Sjovt du skriver det, vi har netop talt om 2001 over i Sofus´ skole. Den klasse han skal gå i og paralellklassen.. de har 5 piger hver, resten er drenge, og der er 19 i hver klasse. Sådan ser det generelt ud på skolerne her for den årgang.

 3. Randi – Ja det kunne godt tyde på det 😉

  Iduna, Tina og Hanne – Tak for de pæne ord :”>, jo den lille pige er mig! 🙂

 4. Sikke en fin lille pige. Her er sønnens ældre søskende lige blevet store-søskende til en lille dreng.

 5. Jeg har endda hele tre veninder som indenfor de sidste to måneder har født en pige hver 😉 Så der er måske noget om det!

Der er lukket for kommentarer.