Vil du løbe risikoen?

Du synes måske, det er harmløst, men det viser sig , at hashrygning er meget langt fra at være netop det! Tværtimod øger selv et sporadisk forbrug risikoen for at blive psykisk syg.

Vil man i dybden med Stanley Sammit’s undersøgelser, kan man også det, omend på engelsk!

4 thoughts on “Vil du løbe risikoen?

  1. 🙂 Jeg har prøvet det 2 gange i mit liv, og det eneste der skete, var at jeg faldt i søvn, så det var der ikke meget sjov ved! |-) – heldigvis! Og det er maaange år siden 😉

  2. Har også set de forfærdeligste ting som følge af Hashrygning. For at svare på dit spørgsmål, nej det ville jeg aldrig udsætte mig selv for.

  3. Marianne – TAK for din kommentar. Jeg har en god ven, hvis søn fik en psykose af det og lide under det stadig og en god ven, har taget varig skade, efter et massivt misbrug i sin pure ungdom! Der kan ikke advares nok! 😮

  4. I mit arbejde ser jeg disse unge som bare lige skulle prøve hash et par gange. Det udløste psykisk invaliderende sygdom. Det var unge som var igang med en uddannelse mv. Og det rammer ikke kun de unge men også deres familie. Jeg advarer alle de unge der kommer i mit hus om faren ved dette stof…… Man kan blive uhelbredelig syg. De unge jeg ser i mit arbejde er så handicappede og uarbejdsdygtige at det største håb for dem er om de bare kunne klare en dagligdag (indkøb, madlavning mv)

Der er lukket for kommentarer.