Dagens overraskelse

img_3884opt.jpg

Da jeg kom hjem efter at have fået ordnet håndledsbandagesagen, så himmelen sådan ud. Lidt sent, når man har fartet rundt hele dagen. Så har man ikke meget at bruge det til. Ude kan man ikke sidde, det er for koldt og blæser også helt vildt.

Jeg sad og fik en kop te af de nye kopper, da telefonen ringede. Det var speciallægen fra forleden. Hun havde prøvet at ringe til mig flere gange. Hun ville have, at jeg også skal have en Knoglescintigrafi og så vil vi helt sikkert kunne se, hvad der foregår med mine knogler og om jeg har gigt osv. Så det var jo et meget positivt træk. Så det glæder jeg mig da til.

Nu vil jeg ind og slappe af. Jeg er helt drænet på alle leder.

4 thoughts on “Dagens overraskelse

 1. Hunløven – Det plejer at blive godt i August, og der er vi jo lige straks – og det er stort set altid godt på min føs’da 😉

  Kaja – Ja, jeg håber da også, at det viser noget, men jeg har jo sådan set en diagnose allerede – ekstremt hybermobil! Men om der så er mere, udover den slidgigt, der også er, det må vi se.

  Henning – Ja det var god service, og en god overraskelse. Jeg er helt enig i, at “gode gamle Bach” er genial – jeg elsker Bach og kaffen, den er også dejlig helt sikkert.

 2. Der kan man se – det er da god service fra lægen!
  Hvad angår afslapning, så kan en kop Milchkaffee anbefales, mens man sidder med fødderne oppe i sofaen og lytter til gode gamle Bach!

 3. Håber undersøgelsen viser et eller andet. Det er altid bedre at have en diagnose at forholde sig til.
  Det var et positivt træk fra speciallægen, det kom vel noget overraskende.

 4. Lyder godt at hun vil tjekke lidt mere, forhåbentlig kan hun så bedre hjælpe.
  Håber at vejret snart bliver bedre, men mon ikke det gør. For jeg skal snart starte på studiet igen.

Der er lukket for kommentarer.