En tur til Lyngby Storcenter

img_3840opt.jpg

Som jeg skrev, så forsvandt den blå himmel kort efter, jeg så optimistisk havde skrevet om den! Og det regnede og regnede og regnede. Som aftalt hentede jeg Janne, og vi blev hurtig enige om, at det eneste, vejret indbød til var en tur i Lyngby Storcenter. Der er det trods alt tørvejr. Som sagt så gjort. Vi havde også problemer igen med kælderen, som jeg nævnte forleden, men det lykkedes da til sidst, og meget mod min forventning fik vi en plads. Den fik vi kun fordi, vi var kørende i den lille bil – min fars. Ellers tror jeg, vi ville have haft problemer. Vi var nemlig langt fra at være de eneste, der havde fået den ide.

Vel inde i centeret gik vi målrettet over og kiggede efter, hvad jeg huskede som Center Pubben. Et varmt og hyggeligt sted med tæpper på gulvene og rødt plus på møblerne, og de lavede jordens bedste clubsandwich. Den havde i mellemtiden heddet noget andet, men var nu erstattet af Cafe Fratelli. De havde meget lækkert på menuen, men jeg var ikke tiltalt af lokalet, men vi besluttede at give det en chance. Havde jeg tænkt mig bedre om, var vi gået over på Cafe Woody istedet for. Det er ovre på den anden side af gaden, og et hyggeligt sted. Hygge var ikke et ord, der indgik “i menuen” hos Fratelli. Man kan sige, at når man går ud og spiser, er det vigtigste maden. Ikke kun, omgivelserne er også for mig ihvertfald. Jeg har nævnt det før, jeg er hamrende træt af, den ensretning der er i DK, og at der ikke må være gode gammeldags hyggelige steder mere og at alt skal laves om og være cafeer. Og her var omgivelserne langt fra at være inspirerende. Man skal ikke gå på Cafe Fratelli for at hygge sig, men bare for at få noget at spise hurtigt. Maden var okay, men heller ikke mere i forhold til prisen. Janne fik Rødspætte med Apsarges og rejer og det var godt sagde hun. Jeg havde valgt en mørbradbøf, og den var altså en anelse tør. Jeg har fået den bedre, på en platte med adskillige ting, for 20 kr. mere på Ordrup Kro. Iøvrigt var der ikke skiltet med, hvor der var ryger og ikke-ryger afdeling. Med det resultat, at vi først sad i rygerafdelingen og var ved at blive kvalt indtil jeg spurgte til det, og vi så kunne flytte, hvilket var en stor lettelse. Iøvrigt skal jeg lige skynde mig og sige, at grunden til, at der ikke er flere fotos af bl.a. maden er, at mit kamera løb tør for batteri!!! Mig idiot! Sker ikke igen! 😮

Vi var presset for tid, for Janne skulle være hjemme til bestemt tid. Det er altid et problem, det med tiden. Hendes søn skulle lande idag, og ham skulle hun jo hjem og tage imod. Nå, men shoppe skulle vi og Janne fik lidt tøj, og jeg fik 2 t-shirts. I Søstrene Greenes tingene på foto. En duftoliebrænder, et minidrivhus og to jumbokopper, derudover noget timian i poser og en pakke servietter. Vi havde ellers tænkt, vi skulle have kaffe, men det nåede vi aldrig.

img_3890opt.jpg

Jeg smuttede Janne hjem til hendes mor. Egentlig var det meningen, at jeg skulle have været ind og ordne de sidste detaljer med håndledsbandagen imorgen, men jeg besluttede at få det overstået idag, så jeg ikke skal noget imorgen andet end gøre rent. Det er jeg for træt til, når jeg først har været “på farten”.

4 thoughts on “En tur til Lyngby Storcenter

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Venskab og taknemmelighed

  2. Kaja – Jeg har kun de pligter, jeg skal herhjemme. Men det bestemmer jeg jo selv. Men her skal jo gøres rent og vandes blomster engang imellem :-“

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Efterveer

  4. Jeg elsker at ose rundt hos Søstrene Grene, der er altid et eller andet, der ryger i kurven.
    Det er rart at se frem til en dag uden særlige pligter, det nyder jeg også.

Der er lukket for kommentarer.