Hvad blev der af….

img_3802opt.jpg

kærligheden og “ham” har du måske tænkt? Her har du ikke kunnet læse meget om det! Og hvorfor så det!? Bare jeg kunne svare på det. Der er mange ting i det, og meget af det er for privat til at skrive her.

Jeg kan dog sige så meget, at der ligger åbenbart store forskelle i vores evne til at vide, hvad vi vil. Jeg er jo slet ikke i tvivl, hvorimod han ikke kan beslutte sig, til noget konkret ihvertfald. Tror egentlig godt han vil, men at handle på det, er en ganske anden sag. Og når man sidder i den anden ende, så bliver det sgu for træls i længden uanset, hvor glad man er for personen. INGEN og slet ikke han, kan være i tvivl om, at jeg ér glad for ham. Men det er åbenbart ikke nok. Og jeg kan ikke tingene alene – der skal “2 til tango”.

De sidste samtaler har gået på, at jeg har siddet med en forventning om noget parathed fra ham i og med, at han reagerede, og den var “fløjet helt forbi” ham!!! Der var ingen parathed, afklarethed el. endsige vilje til at vise mig noget som helst “commitment” og det kan jeg ikke bruge til noget. Jeg vil ham 300%, og når han er mand nok til at kunne klare det, så vil jeg utroligt gerne høre fra ham. Men det bliver på hans initiativ nu, helt og aldeles, og kommer det bliver jeg utroligt glad, men det skal være 300% intet mindre kan jeg bruge – sorry, sådan er det! Kommer det ikke, er det trist, men så håber jeg, der kommer en anden, der vil. Livet er for kort til kompromisser – det håber jeg så bare, han også finder ud af!!! Mig el. ikke mig!

Kan I have en god dag derude. Jeg sad lige i badet og blev inspireret til ovenstående. Den blå himmel? Den er gået igen 🙁

4 thoughts on “Hvad blev der af….

 1. Johanna – Tusind tak, det håber jeg også. Allerhelst vil jeg have ham, men det er ikke for enhver pris. Det her har stået på lææænge, og jeg kan ikke blive ved. Tak for din søde kommentar 🙂

  Iduna – Nej det er ikke det værd, bestemt ikke! Ikke i længden, men vi skal alle finde vores grænse, men nogen trækker den for længe og mishandler sig selv. Der har jeg også været engang. Du har et barn at tage hensyn til også. Som jeg ser det, skal du se og komme ud NU!!! 😐 Smileyerne finder du på linket her – de er et plugin.

  Lotte – Tusind tak søde ven for din søde hilsen -:* . Nej jeg synes også, jeg fortjener bedre helt sikkert! Den blå himmel var nu ikke sådan ment, men at den helt bogstaveligt forsvandt udenfor vinduerne – jeg havde jo lige skrevet om den i foregående indlæg 😉

  Jeg lukker for kommentarerne her nu :-$, for jeg har egentlig ikke brug for flere meninger om det %-( Det var mest at læsse af for mig og en orientering. Men tak til jer der skrev! :)>-

 2. Den blå himmel kommer igen – det lover jeg dig 😉
  Faktisk ligger den altid deroppe og lurer…det er bare et spørgsmål om hvornår “man” lader skyerne lette så man får udkig til den 🙂

  Det glæder mig du er kommet så langt, for det andet fortjener du skam ikke.

  Knus
  L

 3. Det er svært at være i den anden ende, – har selv siddet der, sidder der måske endnu…? Er det dét værd? 😕

  Og en lille kommentar, – dejligt med et kig helt ind til dig, ind bag blomsterne og hestene 😉

  Og endnu en blog kommentar… Hvor har du de superfede smileys fra?

 4. Det er i hvert fald ikke så rart, at være den der vil hvis der ikke gives lidt i den anden ende. Håber der kommer en positiv afklaring på det hele, eller at der pludselig står en og banker på din dør som vil 500% 😡

Der er lukket for kommentarer.