En prikken affære

img_3930opt.jpg

img_3927opt.jpg

img_3934opt.jpg

Var den her tidsel både for bien og jeg. Iøvrigt kun få meter fra, hvor jeg fotograferede Kongelys’en. Så der var skønhed for alle pengene. Desværre er tornet tidsel (Carduus acanthoides) jo ukrudt, og dvs. at der også var meget andet, ikke nær så smukt ukrudt. Men denne overstrålede det nu i mine øjne. Så vidt jeg kan se på nettet, er den ikke ret udbredt, men jeg har ingen forstand på tidsler, andet end den er smuk 🙂

4 thoughts on “En prikken affære

  1. Anita – Tak skal du have – sådan havde jeg det også, og den var vist også ret så træt af mig til sidst 😉

    Johanna – Også tak til dig. Jeg synes simplethen den var så fin, og du har helt ret, den farve også.

    Emmaline – Hey there – også tak til dig for din søde hilsen.

  2. Det er smukt ukrudt.. og lige præcis den har jeg også snuppet mange billeder af i år. Elsker den lilla farve, den er virkelig smuk 😡
    Dejlige billeder fra dit kamera 🙂

Der er lukket for kommentarer.