I et glimt

VAR himmlen blå idag, som det ses. Men det var dælme også kun et glimt. Det stormede en pelikan og var faktisk koldt. Hm! ikke at gøre ved det! Jeg er begyndt at blive taknemmelig for at det i det mindste ikke regner, og det har det i skrivende stund ikke gjort. Tiden løber for mig.

Humøret var ad røven til (parden my French) – der er en vis person, der i den grad “stryger mig den forkerte vej” lige nu!!! Det bliver vist desværre ikke anderledes, så skal jeg da blive vildt overrasket el. mirakler indtræde, og dem er jeg snart, ved at være løbet tør for tro på. Havde hovedpine, så at blive godt blæst igennem, var en god ide. Og hjalp faktisk også – ihvertfald på hovedpinen.

Og nu var solen der, men kort efter ovenstående fotos er taget forsvandt den. Når nu solen endelig var der, besluttede jeg at gå en tur på kirkegården igen! Således har jeg nu rigtig mange fine fotos derfra, og det var meningen, at I skulle have et indlæg om det også. Men jeg er bange for jeg er på nippet til at kapitulere og det vil jeg meget nødigt. Jeg har intet bad fået endnu, og jeg skal have noget varmt indenbords, så indlægget om kirkegården får vente til imorgen tidlig. Hav en god aften – og så kryds lige lapperne for, at jeg ikke lægger mig!!

Dagens gode nyhed var at Jakob var ok! Det er jeg meget glad for!!! Jan og familien har det også godt- nu udvidet med lille Isabella, men Jan’s computer er også gået i udu, men han sendte mig en mail idag, på en el. anden måde. Så det er det rene teknikkaos derude østpå.

Opdateret 17. januar 2021

2 thoughts on “I et glimt

  1. Tak Anita – Nej det skulle det dælme helst ikke. Jeg har et bryllup lørdag, og Stones-koncert søndag. I skrivende stund, fryser jeg stadig og halsen er suspekt, men rigtig dårlig er jeg ikke!!! Fingers crossed. Nu vil jeg gå i seng, og sove, sove, sove og håbe det hjælper |-)

  2. Puuha, det skulle helst ikke gå sådan, at du smed dig på langs. Det er bare om at få søvn, søvn og atter søvn kombineret med en god varm krop og måske en kop varm et-eller-andet og så ellers de bedste ønsker om god bedring.

Der er lukket for kommentarer.