Nu har jeg også smagt det ;-)

img_4000opt.jpg

Jeg fik lidt af en opvågning idag. Da jeg endelig vågnede – jeg kom sent i seng igår – lå der en sms fra min veninde Karin. Hun spurgte, om vi skulle mødes og få noget kaffe ude i Lufthaven! Hun skulle nemlig ud med sin datter og svigersøn.

Der gik lidt tid for mig med og overveje, om jeg orkede det. skulle først over og have mit togkort fornyet og så derud. Nå, men afsted kom jeg for nu at gøre en lang sag kort. Det var på Charlottenlund St., jeg opdagede min brøler! 😮 Skulle til at tage et billede, da jeg kom i tanke om, at jeg ikke havde fået sat batteriet tilbage, efter at have opladet det der om morgenen, for at være sikker på, at jeg ikke løb tør for strøm, som den anden dag!!! Altså!!! Nu har jeg lavet en lille note til mig selv, der hedder, at jeg oplader om aftenen, når jeg sidder i stuen, og så smider jeg batteriet i kameratet inden jeg smutter i seng!! Øv, ingen lufthavnsfotos! Sorry guys. Så I må tage til takke med lidt flere blomster. Til gengæld en af slagsen, der aldrig er fotograferet her før. En floks er jeg ret overbevist om.

Mødtes med Karin i Lufthavnen, og vi fik smidt dem ind i en mega check-in-kø!!! Og så skulle vi over at have kaffe på Starbucks!!!

Nu havde jeg jo hørt, at den var kommet, og således ville jeg jo også smage “what the fuss is about”!!! Karin er ikke så eventyrlysten udi kaffe, men jeg skulle dælme prøve noget da! Jeg endte med at vælge en “Moccha” – og jeg siger, at englene sang med. Det var guf – med flødeskum og hele baduljen. Vi fik også kage – et stykke chokoladekage og et stykke cheesecake. Af de to skal man absolut vælge Cheesecake. Chokoladekagen er en mellemting mellem at være for tør og for vammel. Jeg kan ikke beskrive det bedre, og så var vi iøvrigte enige om, at vi begge selv havde produceret noget bedre. Men cheesecaken var dejlig. Men hold ferie nogen store stykker. Puha!!! Det var nærmest et helt måltid. Til gengæld var betjeningen sød og hjælpsom! Men deres afrydning af borde haltede bagefter. Da han kom og gjorde det, var han utroligt sød, intet om det.

Således drønede jeg hjem igen, efter veloverstået kaffedrikning med nyindkøbt togkort, og så havde jeg lige et ærinde også, da jeg kom hjem. Det bragte mig igen gennem kirkegården og mere om det imorgen. Nu MÃ… jeg ind og slappe af. Kan I have en god aften.

9 thoughts on “Nu har jeg også smagt det ;-)

 1. Bare mig – Det var da ikke dumt, det er altid godt at få udvidet sin horisont! Og helt sikkert en god ide, bare for dyrt til mig tror jeg! 😉 Du skal skam ikke undskylde 🙂

 2. Det må du undskylde Deborah. Det er vist “Lotte Thors” stedmor (tror jeg) der har den spa. Sidst var der priser på. Alt for dyrt for os almindelige.
  Men for de der har råd og synes om det er det dog gratis at forhøre sig pr.
  telefon. – Uhhh, hvor er det måske dumt.

 3. Henriette – Jeg elsker også London 🙂 Men jeg har aldrig været på Starbucks der. Til gengæld var jeg på Hard Rock Cafe der for første og eneste gang for en menneskealder siden 😉

 4. En af de ting jeg savner ved mit elskede London er netop kaffen fra Stabucks.
  Jeg plejer at tage et par poser bønner med hjem og fryse dem ned, så jeg kan gå og tage af dm når jeg vil ha noget ekstra godt herhjemme.

  Det smeger bare så godt. Det var faktisk der at jeg lærte at drikke kaffe uden sukker! Har aldrig været den store kaffedrikker, men den de laver har omvendt mig.
  Specielt deres juleudgave er fantastisk og jeg har stadig en lille smule tilbage på frys til en speciel dag..

  Men der er godtnok langt til lufthavnen bare for at få en god kop ..:((

 5. Hej Alle – Ja det er guf for ganen! Men jeg forstår ikke, at man ikke kan se, de forskellige drikke på deres hjemmeside. Det er i den grad dårligt synes jeg. Oveni, at derude, skulle man have supersyn for at se tavlen, hvor de stod.

  Bare mig – Kender godt “hamduved” og Champagnespa – tjah, nu gider de jo ikke skrive priser på, men jeg tror, det er over min formåen.

  Catarina – det var helt sikkert en god ide til fødselsdag!

 6. Det lyder som om det lige var noget for mig 😀

  Bare lige et lille fif, jeg løber aldrig tør for strø til mit kamera, da jeg har to batterier og det ekstra ligger altid i tasken. (måske det var en ting til fødselsdagen)

 7. Sjovt med din “Moccha”. Har lige læst om kaffe i “SØNDAG”. Der nævnes:CAFE AU LAIT, ESPRESSO, CAFFELATTE, CAPPUCCINO, CAFE CON PANNA(er espreso og flødeskum), CAFE FREDDO. Intet om Moccha, vigtigst du nød den. Du interesserer dig lidt for kogekunst så du kender den måske, men ellers er her en til samlingen:
  http://www.hamduved.dk
  Ærgerligt med batteriet, men nu glemmer du det s`følig aldrig mere.
  Ha det fint.

Der er lukket for kommentarer.