Evnen til at elske

img_4050opt.jpg

Dagen er blevet brugt praktisk. Først ned til Cykelsmeden, der ikke kunne finde noget galt ved cyklen. Positivt, men beviser, jeg er idiot udi cykelpumpning. Videre ud og handle. Det er så overstået og jeg er vel hjemme igen.

Humøret er elendigt, hvorfor jeg heller ikke skriver meget idag. Jeg er simpelthen kørt træt. Træt af, at blive misbrugt og kritiseret for, hvad jeg ellers anser som noget positivt – evnen til at elske! Den bliver misbrugt, trådt på og hånet! Og jeg gider ikke mere! Er træt af, at folk ikke kan få øje på det gode og positive og skal trække en ned i deres eget lort!

Fordi de ikke selv evner det, behøver vi andre ikke blive “punket” for at vi kan!!! Der MÃ… for helvede – undskyld jeg bander, findes ET eneste stykke mandfolk, der evner det og som er til mig….. jeg ved det ikke, jeg er ved at opgive efterhånden. Men jeg nægter at gå på kompromis. Så vil jeg hellere være fri. Dog tror jeg stadig, som der står på den smukke gravsten i forrige indlæg :

Størst af alt er kærligheden

9 thoughts on “Evnen til at elske

 1. Henriette – Det var så lidt. Det bliver bare, når du har lyst og overskud til det. Også god weekend til dig!

  Kærlig hilsen

  Deborah

 2. Hej Deborah.
  Tak for dit forslag. Jeg tror godt jeg kunne tænke mig at skrive til dig på mailen, men lige nu er jeg bare SÃ… træt. Jeg skal lige have lidt styr på det her.
  Men tak igen og jeg er glad for tilbuddet.

  Pas også godt på dig selv. 🙂

  Weekendhilsen
  Skovtrolden

 3. 🙂 Ikke meget andet end at sige, at du har helt ret Nina, det handler om at sige stop, og bevare sin selvrespekt. Og selvom jeg er blevet meget bedre til det, så har jeg alligevel “hængt ved” en tak for længe her, omend jeg ikke føler, min selvrespekt gået for nær, så var det tæt på 🙁

 4. Madame skrev i sin blog på et tidspunkt om “Når nok er nok”. Det handlede om , når man bliver ved med at hjælpe menneksker, der egentlig ikke vil hjælpes. Så bliver man misbrugt, og på et tidspunkt må man sige STOP! For at bevare respekten for sig selv, ikke mindst, men også for at få respekt fra den, det hele handler om.
  Jeg tror, der samme gør sig gældende i kærlighedsforhold. Det føles selvfølgelig ikke sådan lige i starten, men på sigt mærker man forskellen, tro mig, jeg har gennem flere år hentet èn på værtshus gang på gang, og siden ventet 8 år på en anden, der lovede og lovede, men aldrig slog til! At sige NEJ, er smertefuldt, men på sigt en hjælp for selvtilliden og selvværdet, således at man i sidste ende er i stand til, i nye forhold, der selvfølge tilbyder sig efterhånden, at gennemskue og stille det rigtige krav. Held og lykke!

 5. 🙁 Henriette Tusind tak for dine hilsener – de luner. Med hensyn til kompromisser, har jeg nok altid været alt for villig til at ville indgå dem, både i forhold til mig sev, og hvad jeg ønskede. Nu skal det ikke forstås sådan, at jeg slet ikke vil det mere, hvis jeg fandt en at leve sammen med/være sammen med. Men når jeg her taler om at gå på kompromis, mener jeg, at jeg vil have en jeg elsker. Her har jeg været tålmodig og prøvet at være forstående i EVIGHEDER, og når jeg så “puffer lidt til ham”, så viser han sig at være fuldstændig impecil i forhold til at kommunikere om følelser el. i det hele taget. Det kan jeg ikke bruge til noget. Han har aldrig været god til det, men at det var SÃ… slemt, havde jeg ikke troet. Men igen, lidt min egen skyld, for selvfølgelig er det kun været “når nettet strammes” og det ved man jo godt. Noget folk har svært ved, bliver sgu ikke bedre i pressede situationer – så jeg er nok også sur på mig selv, fordi jeg ikke har brugt hovedet lidt mere. Længe har jeg også været i en situation, hvor det måske var lettere bare at “hænge min hat på” ham, end at kigge mig om efter noget andet, fordi jeg ikke orkede, men samtidig ville jeg ham da gerne. Never mind, men hold fast en klovn 😮

  Jeg synes det er fint, du har sagt fra, selvom det gør ondt lige nu. I længden bliver man stærk af det, men det kan godt blive trættende, at blive ved at løbe ind i det 🙁 Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at skrive på mailen. Det her blev også lidt langt, og det er jo heller ikke alt, jeg har lyst til at skrive her.

 6. PS: glemte da lige i min egen elendighed at sige …
  Det er ok at du er vred, bare UD med det. Det hjælper og jeg kan anbefale at trampe lidt rundt..:)>-

  Kompromiser er gode nok, men bare ikke hvis det kun går den ene vej..

  JEG er selv lidt for fleksibel og skal lære at være mindre let at være sammen med. Har svært ved at stille krav. OG nu da jeg endelig har gjort det, hvad sker der så???

  Jeg mistede….

  Knus igen fra mig

 7. Hej Deborah..
  Som du kan se på mine sidste to indlæg er jeg ikke selv for glad lige nu. Min kæreste har dumpet mig fordi jeg har sagt fra over for nogle enkelte ting, og det vidste jeg egentlig godt han ville. Har lært at bitter erfaring, at det er prisen for at lytte til sig selv. Er dog også rystet over det, da jeg har hørt i timevis på min tidl psykolog, der forklarede at man altid skal lytte til sig selv og sige fra, når nogle overskrider ens grænser. MEN det fik jeg ligesom ikke noget godt ud af vel…
  Jeg er vågen nu og kan ikke sove, det kører oven i bolden på mig og så sidder jeg altså og læser din blog lige her i mørket midt om natten.. hi hi
  Den er så fin og jeg ville ønske at jeg snart får min egen til at være som jeg vil ha det…
  Håber du får en god fredag
  Knus
  Henriette

 8. Bare mig – Du finder vist ikke et mere tilgivende menneske end jeg!!! :0 Det jeg raser over, er lige sket – så giv mig lige en chance! =((
  Også jeg må da have lov at få nok – eller??? 😕

  Jeg har stor træning i netop alt det, du skriver, så bare rolig, jeg skal nok overleve, men lige nu har jeg fået nok! ok? x(

  Tak for rosen til mine billeder! 🙂

 9. Fuld forståelse. Har som de fleste selv prøvet. – Har du svært ved at slippe din vrede over noget en person har gjort imod dig, så husk at tilgivelse ikke betyder at du skal glemme. Det betyder snarere, at du sætter en grænse for, hvor meget du vil lade dig påvirke at det skete og bageftefter bruge erfafingerne til at komme videre.
  Det er pokkers svært……….try, try med dine dejlige billeder. Try to
  See the bright side of life….
  Varm hilsen

Der er lukket for kommentarer.