Den blev dælme siddende

Der sad stadig lidt inspiration fra forleden i mig, så da jeg alligevel var ude på altanen tænkte jeg, at jeg lige ville tage et par fotos af den orange tagetes, jeg har derude. Det er sket før, at jeg uforvarent, har fanget de “flyvende objekter”, og det samme var næste tilfældet med den her flue. Den var ikke målet i første omgang, men nu sad den der, og den blev som det ses siddende omend jeg stak kameraet næsten helt hen i næsen på den el. hvad nu. Den var ligeglad, men den fløj da til sidst, men der var den jo også blevet foreviget så grundigt endda.

Jeg er meget glad for, at vores insekter ikke når de svimlende størrelser, der kan præsteres f.eks. i Bangladesh, hvor Jakob er nu!! Han har også før vist skræmmende eksemplarer i Thailand!!! 😮 Uha, det er ikke mig! Godt nok er jeg blevet bedre, men den størrelse, så er jeg løøøøbet!!!! Jakob var som skrevet står bestemt heller ikke glad for den, men fik den da foreviget også!!! Det tror jeg godt nok ikke, jeg havde kunnet!!!

img_4065opt.jpg

img_4060opt.jpg

img_4058opt.jpg

img_4067opt.jpg

8 thoughts on “Den blev dælme siddende

 1. Skønne billeder, Deborah! 😉 Jeg ville også gå amok med et kamera, hvis jeg mødte et insekt på en blomst som gad blive siddende! \:d/

 2. Jakob – :d Nej vi er nogen rigtige tøser, hvad det angår. Dine ord udi, hvad man oplever på en almindelig ferie BEROLIGER mig!! Det var lige før, jeg genovervejede mine planer om at komme og besøge dig 😮 Håber dælme ikke, jeg støder på noget, der bare minder om det da!!! :(( Og heldigvis er der mange andre smukke ting og se. Jeg husker, da jeg var i Guatemala, hvor der ellers også er kryb og kravl så det vil noget, det vildeste, jeg så var en stor edderkop – slet ikke så stor som din midt i junglen og så en kakkelak på størrelse med et mindre, jeg ved ikke, hvad og så i min seng!!! 😮 Den kom de og fjernede og så var alt vel igen.

  Det gør ikke mig noget, at den er væk – der er fotodokumentation NOK, hvad den angår 😉

  God bedring derude og Knus fra mig :*

 3. HIHI! Naa den svend kan I ikke lide? Desvaerre saa smed min oppasser kadaveret ud, da han kom hertil morgen og saa den ligge paa en konvolut som jeg scoopede den op med i nat. Saa jeg har desvaerre ikke nogen chance for at tage nogle macroer af den… der var ikke lys nok i nat da jeg opdagede den desvaerre. Og nu er den vaek.

  Naa men det er jo nok ikke den sidste af slagsen her, selvom der gaar meget lang tid mellem jeg ser nogle af den kaliber her, saa frygt ikke… det er ikke noget I vil se paa en almindelig ferie herude. Der er desuden saa mange smukke ting til at opveje de mere horrible af slagsen og der er jo ogsaa gigantiske edderkopper i lille DK, jeg fangede en i min gamle Valby lejlighed som var ca. 10cm fra benspids til benspids! En af disse her jagtedderkopper som ikke spinder net men render deres bytte op.

  Jeg vil smide nogle billeder af fabrikkens meget smukke omgivelser paa min blog snarest.

  Knus fra Bangladesh…
  Jakob

 4. Lotte – Ja, jeg var også bare GYYYSSS!!! 😮 :((

  Michael – Tusind tak, sætter virkelig pris på din ros, som en meget erfaren fotograf selv! Ja, øvelse gør virkelig mester 😉

 5. Først synes jeg din flue fra altanen var lidt klam…sådan helt tæt på…. men så klikkede jeg ind på Jakobs blog!!!!!!:((:o:((:o FY FOR POKKER!!! Jeg har både kvalme og gåsehud og kriblen over det hele…og jeg sidder med fødderne oppe under mig… SKRIIIIG!!!!!!!!!! Vi skrives søde… jeg er UDE HEEEERFRAAAAAAAAAAAAAAAAa

  Lotte

Der er lukket for kommentarer.