Morgenkafferundtur

img_4031opt.jpg

Sidder med ~o), lidt bombet i mit hoved, men hvad det går over. Dagen idag skal bruges praktisk – igen! Jeg skal ned og hente cyklen, som der jo ikke var noget galt med – om jeg fatter det :-\ Men ligemeget, det er da godt nok. En udgift mindre. Iøvrigt det med penge – går mig på! Synes det er rigtig svært at få tingene til at hænge sammen p.t., selvom jeg stort set aldrig bruger penge på noget luksus. Og når man først er kommet bagud, så er det da helt tosset. Øv! Det er ikke let.

Tak for alle hilsener i mange anledninger. Der er åbenbart delte meninger om, hvorvidt man kan tillade sig at afbillede gravsteder og det er fint nok. Jeg regner ikke med, at jeg vil gøre det i flere fra Ordrup Kirkegård ihvertfald lige foreløbig. Så skal jeg da falde over noget helt usædvanligt, hvis jeg tager flere billeder vil de ligge i mit album derfra på Flickr, hvor dem som synes, det er okay så kan kigge. Men jeg afviser bestemt ikke billeder fra andre kirkegårde. Om de kommer i bloggen el. hvad, det må vise sig. Billedet her er ikke fra en kirkegård, men fra et af mine yndlingshuse, som også har været omtalt før.

En ny blog på min rute er Familien i El Paso – de får også regn i store mængder, og kigger man ud af mit vindue lige nu, så er solen gået og det ser ud til – ja mere regn!!! 🙁

Molly er stadig bare dejlig!!!

På min vej rundt her til morgen, er der som sædvanligt nok at beskæftige sig med. Men tænk engang at få 17 børn – og stadig gerne ville have flere! Jeg bliver udmattet, bare ved tanken, men sådan er der så meget.

Formentlig har man nu fundet liget af Kasper Sørensen på Cradle Mountain. I det mindste det, så hans efterladte kan få ham hjem.

Samtidig er lille Madelaine måske så set igen – jeg ved snart ikke, hvad man skal tro, men selvfølgelig håber jeg inderligt, at det lykkes dem at få hende hjem i levende live.

Og Ella er stadig på ferie og nyder det. Det er hende velundt. Og Ella er stadig på ferie og nyder det. Det er hende velundt. Sikke nogen solnedgange. Jeg gad også godt have nogen at tage i sommerhus med…Foreløbig må jeg nøjes med at beskæftige mig med noget så “ophidsende” som vasketøjet, som desværre ikke vasker sig selv. Så det vil jeg gå ned og smide over, og så hente cykel – INDEN det begynder at regne, for det ser det grangiveligt ud til at ville lige om lidt. Så foreløbig vil jeg ønske jer en god dag.

8 thoughts on “Morgenkafferundtur

 1. Pernille – 😮 Det passer ikke! Men jeg har redegjort for mit syn på det (kan være, du ikke har set det tidligere indlæg omkring Odrup Kirkegård), og det ændre sig ikke, fordi du skriver dit – vel? Hvis ikke du måtte være her, så havde jeg slettet dit indlæg, og det har jeg som bekendt ikke. Jeg HAR skrevet, at alle har ret til deres holdning, men jeg har ikke ændret mening, og det gør jeg heller ikke. Det er ikke noget med, at jeg ikke kan tage kritik at gøre! Men hverken dine el. mine argumenter bliver bedre el. dårligere af at blive gentaget!

 2. Ergo maa man kun komme med indlaeg til din hjemmeside hvis det er for at rose dig og styrke dit ego?

  Ingen anden forklaring kan jeg da ikke se – naar du kun er lydhoer for ros… og ikke kan tage kritik til dig…. og bruge det konstruktivt! Synd….

 3. 🙂 Også tak til dig Kaja for din hilsen – Hils det smukke Lolland fra mig!! Det er også okay vejr her. Det så lidt truende ud imorges men det gik heldigvis over igen.

 4. 🙂 TUSIND TAK Marianne og Holme – det er lige præcis, sådan jeg ønsker mine indlæg skal opfattes og tolkes!! Mange tak for, at I skrev det og dejligt at I nyder mine indlæg og fotos og opfatter dem, som de var tænkt. Igen mange tak og god weekend!

 5. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vask indeni og udenpå og tak!

 6. Jeg synes, det er ok at fotografere på kirkegården. Er blevet inspireret af dig og har spurgt min søn om han vil ledsage mig, men nej tak, han vil ikke spadsere rundt sådan et deprimerende sted. Vi bor også i et lille samfund, så jeg vil ikke udelukke, at kirkegårdens besøgende vil synes, det er mærkeligt, hvis jeg går rundt og fotograferer.
  Men jeg ved da fra min svigermor af, at da de var unge, gik de tit tur på kirkegården, fordi der var dejligt fred og ro.
  Jeg end ikke ved, hvordan vores kirkegård ser ud, måske jeg skulle bevæge mig derover en dag.
  Her på Lolland er det for en gangs skyld solskin og lækkert vejr.
  Hav en god dag.

 7. Hej,

  Jeg synes, at der er 2 sider af den sag med kirkegaardene. Jeg kan paa sin vis acceptere, at man tager billeder af gamle gravstene – som er saa tilpas gamle, at der maaske ikke laengere er familie. Det ses som regel ogsaa af deres vedligeholdelse.

  Men en helt frisk gravplads eller gravsten synes jeg ikke er iorden…selvom nogle mennesker valeger meget specielle gravstene – saa er det primaert fordi de har en symbolik for den person og familie.

  Min fars gravsten som er snart 7 aar gammel er ogsaa meget speciel – fordi det har en vaerdi for os som familie – men jeg ville blive meget ked af at se den offentligt udstillet for alle og enhver. Selvom den er det paa kirkegaarden – og saa alligevel ikke, da vi med vilje har valgt et smukt og stille hjoerne – saa er den gravfreden der boer respekteres.

  Selvfoelgelig har vi alle vore synspunkter herom – og det accepterer jeg. Jeg haaber bare ikke, at min far bliver kendt paa den maade.

  Mht. til at skrive en bog om det ville jeg absolut mene, at man boer indhente familiernes godkendelse. Alt andet ville vaere utroligt graenseoverskridende.

  Fortsat god dag!

 8. Kære Deborah

  Talen omkring dette med at tage bilelder af gravsteder eller ej.

  Jeg syntes det er helt fint og i orden.

  Døden er en del af livet, hvorfor gør det til et tabu -eller soveværelse?

  Når man afbilder en person på en gravsten så er det jo netop fordi man ønsker at andre skal se vedkommende. herved gør man jo den døde “talende”.

  Jeg syntes kun at du “levende-gørende” og “hylder” disse personer, hvis gravsteder du omtaler.

  Da jeg så billedet at pigen på gravstenen – tænkte jeg;

  Ja det er sådan Mathias gravsten skal se ud!

  Min søn på 15 år som er uheldbredelig syg og sikkert ikke bliver 20 år (så skal vi være meget heldige). Jeg ville blive glad og æret om du en dag viste hans gravsten her på siden.

  Chokket ville jeg aldrig blive

  Døden er en naturlig del af livet, hvornår den enkeltes “udkald” er -det ved vi ikke. Vi kan miste vores kære (børn, søskende, forældre osv.) i disse minutter – det sker hver dag.

  Jeg holder meget af dine sobere og smukke indlæg fra kirkegårdene.

  Du burde udgive en bog om disse steder – og de forskellige måder at arrangerer et gravsted på.
  Jeg ville købe den på stedet.
  Mange weekend hilsner/Marianne:x

Der er lukket for kommentarer.