Vask indeni og udenpå og tak!

img_3991opt.jpg

Den mentale “rengøring” vil nok gå på lidt endnu. Man kommer ikke lige over, når man bliver så skuffet over nogen – eller jeg gør ikke. Men sådan er det desværre nogengange, og så må man huske at værdsætte de gode og dejlige oplevelser, som f.eks. den dejlige hilsen fra Marianne på min blog her til morgen – Tak Marianne – den lunede helt ind i sjælen! Også tak til jer andre, der sætter pris på mine fotos og store respekt for både afdøde og pårørende! Det skal ikke glemmes! Dejligt at høre fra jer.

Også tak til Henriette for støtte og opbakning og for at dele sit og til Anita for snak på MSN. Det hjælper altsammen. Det tager lige lidt, så er jeg helt ovenpå, for sådan er jeg. Jeg kan sgu ikke holde mig selv ud, hvis jeg skal gå og “mule” – men selv den største optimist, bliver nu ked af det af og til, også mig! Og lige nu er jeg lidt ked af det! Indrømmet!

Men jeg er meget glad for, at jeg har fået vasket idag. Det var godt nok tiltrængt, og skønt at få gjort. En af de store IKEA-poser fyldt til randen er lige 2 maskiner. Nu skal jeg lige kigge til altanblomsterne, for nu regner det jo ikke mere, så jeg er nok nødt til at supplerer med lidt vand 😉 og så skal jeg også selv have et bad, og så bare slappe af. Imorgen bliver det det store ræs med både bryllup og reception og inden skal jeg også nå lidt.

Blomsten, er en blomsterkarse, som blev taget forleden, da jeg lod mig inspirere!

1 thought on “Vask indeni og udenpå og tak!

  1. Nej, hvor jeg kender det der med rengøring og vask, når humøret er rigtig elendigt. Det er en renselsesproces, og uanset hvor svært det er at komme igang, så hjælper det helt utroligt! Fortsat god arbejdslyst!!

Der er lukket for kommentarer.