Yes – Sommer!!!

img_4107opt.jpg

Dette er taget ude på min altan for 2 min. siden! Himmelen lader intet tilbage for en græsk sommerdrøm lige nu, og jeg glæder mig til en weekend fyldt med oplevelser. Typisk, når der endelig sker noget, så er det hele på en gang! 😀 Skidt pyt, det tager vi i stiv arm. Heldigvis er det relativt afslappet altsammen. Her idag et bryllup og en reception – det er da hyggeligt med et bryllup – sikke nogen billeder jeg forhåbentlig skal tage og imorgen skal jeg på Galopbanen der er Skandinavian Open Championchip. Det skal jeg selvfølgelig også have så meget med af som muligt. Mariannes hest Tbird skal starte, så ham SKAL jeg jo som minimum se, og så senere skal vi jo til Rolling Stones koncert. Sikke en weekend.

img_2985opt.jpg
Bongo Bello, en af mange dejlige heste, der skal starte i SOC imorgen

Lige nu sidder jeg og lader op med Latte nr. 2 og prøver at vågne op til dagens dont. Jeg har nogen mails jeg skal have skrevet færdig, og jeg skal til blomsterhandleren og have købt en buket til brudgommens forældre som holder receptionen. Og så skal jeg hjem og prøve at finde på, hvad jeg skal tage på og i bad og klædes om, og alt det her. Rigtig god solskinsdag derude 🙂

4 thoughts on “Yes – Sommer!!!

  1. Hav en god dag, håber brylluppet bliver perfekt.

    Hvis du kigger over i min blog , vil du se, at du er blevet en rockin’ girl blogger.

Der er lukket for kommentarer.