Afsted igen

img_4197opt.jpg

img_4198opt.jpg

Morgenkaffen er nedsvælget, og jeg er lidt træt, men svæver stadig på champagneskyer fra igår – en Gudedrik i mine øjne!

Man skulle aldrig drikke andet 😉

I må nyde solen og jeres søndag. Nu skal jeg drøne i bad og vågne i en hulens fart og så skal jeg på banen og senere til koncert – more about it later! Blomsten ved jeg ikke, hvad er, men den fangede mit øje igår på vej hjem!

4 thoughts on “Afsted igen

 1. Jakob – TAK , jeg tager gerne din champagne! 😀 Det her var ordentlig champagne, og hvis man (jeg) ikke drikker andet, så ingen tømmermænd! 😉 Der er ikke meget, jeg ikke drikker, men Tequila’en må du godt beholde! 🙂 Iøvrigt så kan du se på anmeldelsen af koncerten igår, at de var i TIP TOP form, men mere om det senere – nu drikker jeg lige ~o) i et forsøg på at få det lidt bedre #:-s

  Tak for @};- Jeg skal prøve at fortsætte i samme stil.

  Knus

  Deborah

 2. Mmmm, champagne.. 🙂 Det kan være en lidt farlig sport.. Men det smager smadder godt. Men jeg må give Jakob ret, man kan godt få onde tømmermænd af det.

 3. Ja som sagt foer; du maa gerne faa min champagne-ration… Jeg synes det som regel smager mest af billig hvidvin tilsat et skud brus… Og saa giver det de ledeste toemmermaend… Saa hellere et skud Tequila! \:d/

  Har du set omtalen af Rulledrengene paa http://www.politiken.dk? Not so neat!

  Haaber de er blevet aedru til koncerten i DK! Ellers er det vist spild af penge…

  Det er en meget smuk blomst! Keep up the good work! 😉

  Knus fra oversvoemmelsernes land… Bangladesh!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.