Afsted igen

img_4197opt.jpg

img_4198opt.jpg

Morgenkaffen er nedsvælget, og jeg er lidt træt, men svæver stadig på champagneskyer fra igår – en Gudedrik i mine øjne!

Man skulle aldrig drikke andet 😉

I må nyde solen og jeres søndag. Nu skal jeg drøne i bad og vågne i en hulens fart og så skal jeg på banen og senere til koncert – more about it later! Blomsten ved jeg ikke, hvad er, men den fangede mit øje igår på vej hjem!

0

4 thoughts on “Afsted igen

 1. Jakob – TAK , jeg tager gerne din champagne! 😀 Det her var ordentlig champagne, og hvis man (jeg) ikke drikker andet, så ingen tømmermænd! 😉 Der er ikke meget, jeg ikke drikker, men Tequila’en må du godt beholde! 🙂 Iøvrigt så kan du se på anmeldelsen af koncerten igår, at de var i TIP TOP form, men mere om det senere – nu drikker jeg lige ~o) i et forsøg på at få det lidt bedre #:-s

  Tak for @};- Jeg skal prøve at fortsætte i samme stil.

  Knus

  Deborah

  0
 2. Mmmm, champagne.. 🙂 Det kan være en lidt farlig sport.. Men det smager smadder godt. Men jeg må give Jakob ret, man kan godt få onde tømmermænd af det.

  0
 3. Ja som sagt foer; du maa gerne faa min champagne-ration… Jeg synes det som regel smager mest af billig hvidvin tilsat et skud brus… Og saa giver det de ledeste toemmermaend… Saa hellere et skud Tequila! \:d/

  Har du set omtalen af Rulledrengene paa http://www.politiken.dk? Not so neat!

  Haaber de er blevet aedru til koncerten i DK! Ellers er det vist spild af penge…

  Det er en meget smuk blomst! Keep up the good work! 😉

  Knus fra oversvoemmelsernes land… Bangladesh!
  Jakob

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.