It’s only Rockin’ Roll and Pink!

rockingirlblogger.jpg

Andrea var så sød og udnævne mig til Rockin’ Girl Blogger! Tryk på knappen og se, hvad det handler om! Det er da ret så cool, og når det så stort set falder sammen med, at jeg iaften i den grad bliver en Rockin Girl sammen med The Rolling Stones, så må det jo siges at være passende 😉 – Bortset fra dette sammenfald – Tusind tak Andrea – det var sødt af dig.

Jeg er nu straks meget, mere på den i forhold til at udnævne nogen. Jeg kan kun lige komme på 3 som jeg ikke tror, er nomineret, men 2 af dem, ved jeg ikke går voldsomt op i den slags. Så jeg er lost lige nu, og må som mininimum så lægge “hovedet i blød” og vende tilbage om yderligere nomineringer. Jeg er heller ikke helt optimalt fungerende efter bryllup igår. Men vi skal da næsten af en sang at vågne på… Her er Mick Jagger sammen med fabelagtige Tina Turner: