Jum og Filip’s Bryllup 4. august 2007

img_4127opt.jpg
Skovshoved kirke

img_4126opt.jpgAlteret lige inden det “store slag skulle slås”

img_4128opt.jpgNicholas (Best man) og Flilip lige før, “det store slag”

img_4138opt.jpgDer var pyntet fint med blomster ved hver stolerække

img_4142opt.jpgBruden bliver ført op af sin svigerfar

img_4152opt.jpgJum og Filip lige inden de skal køre tur med hestevognen

img_4147opt.jpgHestevognen de skulle ud og trille i

img_4154opt.jpgSå er vi næsten klar til at køre, og det regnede fuglefrø

img_4164opt.jpgMasser af mad……

img_4166opt.jpgog drikke til alle – Uhm det var dejligt!

Billederne her er fra Jum og Filip’s bryllup i lørdags. Det var klokken 14 i Skovshoved Kirke, med efterfølgende reception hos brudgommens forældre Jane og Flemming. Alle kender jeg dem via Galopbanen, og det var rigtig sødt af dem, at inviterer mig med. Jeg drog i god tid til kirken, jeg ville jo ihvertfald ikke komme for sent, så jeg nåede lige at få de festlige “dønninger” fra brylluppet lige før. Her var der da heldigvis så god tid imellem, at det ene par kunne nå at komme væk inden det næste ankom.

Så begyndte gæsterne at komme og alt forløb som det nu skulle. Vi sang “I østen stiger solen op” og “Det er så yndigt at følges ad” og så en salme mere, som jeg aldrig er blevet præsenteret for før, og jeg indrømmer, at jeg ikke husker, hvad den hed. Men alt blev sunget i god ro og orden og Jum og Filip fik sagt “ja” og udvekslet ringe!

Og så var der kun tilbage og slappe af og nyde resten af dagen, hvor turen så først gik til reception i haven hos Filips forældre.Også af den årsag var taknemligheden over vejrets beskaffenhed stor – det var bare helt perfekt. Brudeparret drog afsted i hestevogn for selvfølgelig skulle det være sådan. De mødtes på Jägersro galopbanen i Sverige og Filip arbejder på Klampenborg Galopbane til daglig, så hestene spiller en stor rolle! De kørte en lille tur og kom så tilbage til haven og alle gæsterne. Gaverne blev lagt på det dertil indrettede gavebord og så kunne man gå ombord i alle lækkerierne.

Der blev spist og drukket og snakket en masse. Personligt fik jeg snakket med mange forskellige, og det er altid hyggeligt, at få snakket lidt med folk man normalt kun ser sådan ” i farten”. Her tænker jeg på nogen af vores jockeys, som var med, som jeg fik nogen vældig hyggelige snakke med. Tak for det 😉 Og i det hele taget til alle for hyggeligt samvær. Also a special greeting to Filiips Cousin Maria who’s visiting from New York, with whom I also had a lovely chat! Nice meeting you!

Tak til Jum og Filip og Flemming og Jane for et helt perfekt arrangement, som det var dejligt at deltage i. Vil du se flere billeder fra Brylluppet, kan du gøre det her. Og så skal jeg lige slutteligt sige, at dette indslag og fotos er bragt med tilladelse og billigelse fra brudeparret! 🙂

8 thoughts on “Jum og Filip’s Bryllup 4. august 2007

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Varsel for 2008 og året der gik!

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Det blev en dreng - TILLYKKE!

 3. Kære Deborah!
  Tak for nogle rigtig dejlige billeder. Hvor er du bare god til at fange “momentet”. Carpe Diem.
  Og tak fordi du kom.
  K.H. Jane

 4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Pretty Purple - En forsinket dagens bil - Model?

 5. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Zwicky 2-års Maidenserien - Capisce

Der er lukket for kommentarer.