Rockin’ Roll i den grad! Rolling Stones i Parken 5. august 2007

img_4359opt.jpg

img_4361opt.jpg

Meget kan siges, og mange koncerter har jeg været til, men det her – det er absolut en af de aller, allerbedste nogensinde!

Men vi starter lige fra en begyndelse! Før vi skulle til koncert skulle vi ud og spise. Det er Marianne og hendes mands stamrestaurant nærmest Ristorante da Nino e Franco. Vi blev kørt derind af Mariannes søn, som ikke skulle med til koncert. Jeg har aldrig været der før, men vi fik fantastisk behandling og lækker, lækker mad. De fleste af hos fik ravioli med Karl Johan svampe til forret med (så vidt jeg husker) salviesmør, og til hovedret fik vi oksemørbrad i skiver, med ruccula og karfoffelmos og et tilbehør mere, jeg faktisk ikke blev helt klar på, hvad var, andet end det smagte fortrinligt (bagt most et el. andet), samt parmasanost, og til dessert Tiramisu selvfølgelig – uhm, det var godt. Vi fik den lækreste rødvin – bla. derfor jeg har været kvæstet idag 😉 og til desserten Irish Coffee. Altsammen meget lækkert, og helt sikkert et sted, jeg gerne gik ind igen.

Jeg har ikke haft noget sådan særligt forhold til Rolling Stones, men har altid godt kunne lide dem og de har længe være en af de grupper, jeg i den grad manglede i pladesamligen (det kalder jeg det altså stadig – sorry!)! Især er jeg jo helt solgt med et nummer som “Angie” . Kendte ikke rigtig noget til deres nye, udover at jeg har hørt det i radioen, og altid har kunnet lide, hvad jeg hørte.

Nu er det jo levende legender, så da jeg fik chancen for at få (købe i DYRE domme) en billet, så gjorde jeg da det. Og så hjælper det jo også, at de dem jeg skulle med – Marianne og hendes mand, er fuldstændig “vinde og skæve” med Rullestenene! Man siger, der ikke gror mos på rullesten, og helt sikkert ikke, og slet, slet ikke på Mick Jagger, som drønede rundt, så man ikke fattede, hvor han fik energien fra.

Jeg vil ikke kaste mig ud i en stor svada, af tillægsord og fine udtryk, andet end sige, hvad jeg allerede har sagt – det var en fabelagtig koncert og anmelderne “flyder også over” med roser. Dog vil jeg give Politikens anmelder ret, det var et sløvt publikum af en eller anden grund, for det var ikke gruppens skyld.

Selvfølgelig er Mick Jagger hovedpersonen, men også Ronnie Wood og Keith Richards spillede, så man blev blød om hjertet. Jeg synes, det er noget helt rørende over Keith Richards, hele hans udtryk el. mangel på samme – de er da bare for cool, og de var så hamrende gode igår!!!! Ingen slinger i valsen overhovedet! De spillede så hjertet sang og øjnene blev våde og stille kunne vi ihvertfald ikke sidde – der blev danset og sunget igennem oppe hos os – NEJ HVOR VAR DET FEDT!!!

Selvfølgelig var lyden og musikken, det der gjorde indtryk, men det er en helhed og deres lysshow var fantastisk flot, ligesom det tårn, de har bygget på scenen, og som på smukkeste vis indrammer hele koncerten og scenen. De brugte faktisk kun en farve ad gangen og ikke sådan flere sammen, men det var fantastisk flot og virkningsfuldt. Lyden var høj, meget høj. Efter min smag, alt for høj, men sådan skal det være, har jeg ladet mig fortælle 😀 Men det er også den eneste “klage” fra min side, og så måske lige, at jeg ikke fik “Angie“.

Får du chancen nogensinde mere, og kan du lide Rockin Roll – så SKAL du se Rolling Stones – NO DOUBT ABOUT IT!!! Her er et udvalg af anmeldelser og jeg er HELT enig med Ekstra Bladets anmelder, så jeg vil give ham ordet først:

Ekstrabladet – 6 ud af 6 stjerner!

Politiken – 5 ud af 6 stjerner

Jyllands Posten – 5 ud af 6 stjerner

Billeder fra koncerten

Et af numrene igår, jeg nød helt vildt var Honky Tonk Woman, og den er her i en version fra 95′ fra Rio, og det var mindst lige så godt igår! Jeg kan sige, at de fik mindst en ny fan igår!!! 🙂

7 thoughts on “Rockin’ Roll i den grad! Rolling Stones i Parken 5. august 2007

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Varsel for 2008 og året der gik!

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Gammel i nye klæer

 3. Sanne – Tak det var sødt af dig, at skrive. Det må hedden bloggen, hvis det er en og denne du mener 😉 Hvis det er flere, så hedder det blogs! Heller ikke let at vide. Tak for hilsen og du er meget velkommen her! 🙂

  Knus Debs

 4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dagen på Klampenborg som sådan

 5. Det er altid en stor fornøjelse at læse i blokker….hedder det det???
  kort sagt…du kan skrive kan du.

  knus Sanne

 6. :d Det var så hamrende fedt \:d/ Nu ved jeg godt, at ikke alle koncerterne med dem har været lige gode, men som jeg hørte det fra min venner, så var den i Horsens også helt genial, så får du chancen igen, skal du gøre det. Jeg er jo ikke til Lilholt overhovedet, og 😮 at sammenligne skal man nok ikke 😉

 7. Godt det var det hele værd – til fulde! Jeg skal jo til Lilholt om ti dage 😉 Det er nok ikke helt det samme… suk….

  Knus
  L

Der er lukket for kommentarer.