Sofadag og endnu en prinsesse

img_4119opt.jpg

Gårsdagens udskejelser har virkelig hævnet sig idag. Jeg er ikke fem flade øre værd – sorry! Jeg har masser af fotos og masser af indlæg og skrive, men det skal gøres ordentligt, så jeg starter imorgen på en frisk med bryllup og koncert i store mængder. Deruodver har jeg også billederne fra dagen på banen, der skal bruges til noget og uploades, så der er nok at se til. Jeg har nu ikke helt “spildt” dagen, men uploader fotos, så jeg er helt blå i hovedet! Så imorgen – Watch this space. Intet udover det andet end at indtage lidt spiseligt og sove, er der sket her. Lidt dumt i det dejlige vejr, men det kan ikke være anderledes, så det er godt min sofa er lige så glad for mig som omvendt, og at jeg indtog frisk luft og solskin i rigelige mængder igår!

Mens I venter på alt det, så er der kommet fotos af den anden lille prinsesse ovre hos Jan – hun er rigtig, rigtig cute – igen tillykke Jan og Girlie.