Blogskrivning og fødselsdag

img_4123opt.jpg

Først tillykke til min svoger, som har fødselsdag idag! Vi skal fejre ham hos min søster lidt senere idag med en gang grillmad. Det glæder jeg mig til.

Ellers prøver jeg stadig at komme mig over søndagens aktiviteter. Jeg synes ellers mit hoved var blevet normalt igen, men der er stadig efterdønninger af sprutindtaget. Puha! Men hvis det skal være, så lad det være. Det var også once in a lifetime oplevelse da! 😀

Nu har jeg lige været ovre og hilse på Marianne, og låne et program af hende, så jeg kan få skrevet om søndagens galopoplevelser! Som det ses, så KAN vi ikke gøre det kort, jeg startede det her indlæg 11.49!!! 😮 Det er simpelthen så varmt her så det løber af mig, men det var nu dejligt at komme ud og cykle igen. Altså blogskrivning og så et bad og så afslapning inden føs’da! Pyh #:-s

dk-flag2.gif