Dagen på Klampenborg som sådan

img_4348opt.jpg

Det var en skøn dag. Ikke mindst vejret gjorde jo sit til, at det var helt fantastisk dejligt. Dette gjorde også, at banen var godt besøgt og alle nød det gode vejr og rigtig godt væddeløb. Så bliver det i min bog ikke meget bedre. Og både Marianne og jeg ærgede os noget over, at vi ikke kunne være to steder på een gang. Men det lader sig endnu engang ikke gøre, og vi skulle jo omformes til Rockin’ Roll Chicks idet vi efter Tbird’s løb skulle videre til koncert.

img_4349opt.jpgMarianne m.fl. lige efter Tbirds løb, og vi venter på at høre, om han blev 1. el. 2. i mål – han blev 2 meget flot 2.

Resten af løbsdagen gav endnu en sejr til Mark Larsen på Flywithme i Rider Cup 3-års sprint og i Scandinavian Open Champiionship skuffede især Peas and Carrots noget så grusomt. Men det var der så en forklaring på. Og Equip Hill blev den store vinder der og en af favorithestene Django nappede en 4. plads. Mange andre var tiltroet større placeringer, end tilfældet var. Men det er jo det, der gør det spændende – man ved aldrig, hvordan det falder ud.

Margrete Trocks Ærespræmie blev vundet af Hongkong med Martin Rodriguez i sadlen og Serge Vache Handicap blev vundet af Miss Imperious.

Iøvrigt skulle Finish First, mine gode ven og dejlige hest have startet (HM Dronningens Ærespræmie), men var slettet. Det måtte jo undersøges, og det viser sig, at han er blevet sendt på landet, indtil der findes en anden træner til ham. Det var noget af en overraskelse, for nu at sige det mildt. Men godt nok til ham, at komme lidt på landet, hvor jeg bestemt håber, at tage op og besøge ham!

Mine fotos fra dagen kan ses samlet her.

Se Burt Seegers dejlige fotos fra dagen her!