Milde gaver fra Viggo med familie

img_3352opt.jpg Viggo i sit bur

img_4368opt.jpgDVD’en “The Queen” og de søde små messingbuddaher

img_4364opt.jpgPapaya body shower og body butter fra Body Shop

Søndag kom Marianne jo hjem fra ferie – 3 uger var hun væk. Mens hun var borte, var det mit hverv at passe hus og ikke mindst planter og Viggo – som er en beostær. Marianne er ALTID sød og købe en ting til mig, når hun er på ferie og hun sender altid et kort. Noget jeg sætter utroligt pris på. Det er så dejligt, når folk tænker på en! Dennegang var det DVD’en med “The Queen” som jeg godt nok har set, men som netop var en film, jeg gerne ville eje, så HELT perfekt! Det er en superfilm, som jeg synes jeg nævnte, da jeg var inde og se den. Jeg kan bare ikke finde indlægget med anmeldelse af filmen. Hm! Måske jeg slet ikke skrev om den! Nå, men skidt med det, god det er den og har du ikke set den, vil jeg anbefale til vinterens DVD-aftener.

Derudover fik jeg en shower gel og body butter med papaya, som dufter så englene synger, fra The Body Shop! Uhm, hvor blir jeg lækker!!

Ihvertfald tak til Marianne for milde gaver 🙂