The Foundation Sires – Finalen – Gattuso

Dette løb var det løb, hvor Mariannes hest – meget omtalte Tbird, skulle starte i, i søndags! Så vi var jo spændte. Sidst gik han jo hen og vandt, men der var distancen 100 meter mindre. Det lyder ikke af meget, men det er nok til at have en betydning i denne sammenhæng. Tbird vil næsten helst have det så kort som muligt, men der er ikke ret mange løb SÃ… korte! Så derfor måtte han jo stå starte 1300m og det gjorde han superflot og fik en 2. plads.

Kun slået med en mule af SMUKKE, SMUKKE Gattuso mrkbr. v v/Zilzal (USA) – Daanat Nawal (GB), redet af Luis Villaroel, ejet af Stal Partygoers – Häkan Grantz og trænet af Häkan Grantz, som ingen af os (Marianne og jeg) nogensinde før, havde hørt om! Men bedøm selv, om han ikke er Gudesmuk – det synes vi ihvertfald:

img_4351opt.jpg Cattuso med Jockey Luis Villaroel på vej til fotografering efter sin sejr over Tbird med Luis Santos og Go Sister Go med Nicholas Cordrey

img_4357opt.jpg Sammen med ejere og træner efter sejren

img_4354opt.jpgTbird på vej i vindercirklen med trækker Maria

img_4358opt.jpgMarianne og de andre ejere får blomster for Tbird’s 2. plads bag Cattuso