Zwicky 2-års Maidenserien – Capisce

img_4209opt.jpg

img_4208opt.jpg
Ovenfor Capisce med Træner Søren Jensen, Jockey Kim Andersen og ejerne fra Toca Racing

Capisce sk hp v/Richard of York – All Star med Kim Andersen i sadlen vinder Zwicky 2-års Maidenserie foran Hot Marta med Manuel Santos og All Grey med Fernando Diaz – Capisce er endnu et eksempel på smukt og hurtigt afkom fra Richard of York. Nu bliver det spændende at se, hvordan det går efterfølgeren Binary File!

Iøvrigt talte jeg med Filip’s kusine om det med, om hvilken farve Capisce har, og jeg havde ret, hun er skimmel! Det kom sig af, at Maria elsker sorte heste. Det er faktisk sjældent med rigtig sorte heste, og det fik vi så lige en snak om. Herunder ses Filip “Dagen derpå” sammen med Maria som er på besøg fra New York, USA!

img_4233opt.jpgFilip sammen med “kusinen fra Amerika” – Maria!

2 thoughts on “Zwicky 2-års Maidenserien – Capisce

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vægtstatus - MINUS 3 kg mere!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dansk Galops Auktionsløb - Lois Lane

Der er lukket for kommentarer.