Aldrig flottere – Sunset a la Ordrup

img_4426opt.jpg

img_4427opt.jpg

img_4428opt.jpg

img_4429opt.jpg

img_4430opt.jpg

Jeg har før vist en solnedgang herfra min bolig, men aldrig en så flot som denne – deri håber jeg, I er enige! Jeg var ihvertfald helt mundlam for en gangs skyld, men ikke mere lammet iøvrigt, end jeg fik den foreviget.

Dagen blev jo i stor stil brugt her, og da det var vel gjort, måtte jeg have en pause, så jeg satte mig ud på altanen og spiste frokost og fik noget sol. Det var varmt – meget varmt. Og så gik jeg ellers igang med at rydde op og ordne derude. Kasserne har jo været henvist til gulvet siden “det lille uheld” og det kan de bestemt ikke lide, og jeg håber, jeg formår at få liv i dem igen, for de havde mistet deres før så fantastiske blomsterpragt. Suk! Jeg håber, min redningsmand kommer imorgen og laver dem.

Derudover skal jeg have hentet min fødselsdagsgave fra far, inde hos Laserdisken.dk Det glæder jeg mig til, at jeg igen kan se film! Og så er der lige planlægning af gæstemenu til på lørdag, indkøb af ingredienser til samme helt bortset fra, her også skal have den store overhaling. Så har jeg travlt… lidt! Og så mangler jeg stadig svogers fødselsdag! Nu må vi se, om jeg når det!!!

5 thoughts on “Aldrig flottere – Sunset a la Ordrup

  1. Kokken på Blokken – Tusind tak! Det er først på tirsdag jeg har føs’da, men den fejres lørdag med familien og tirsdag med en enkelt veninde el. 2 🙂

Der er lukket for kommentarer.