Malurt i bægret – R.I.P.

img_3898opt.jpg

Dagene har været fyldt med dejlige oplevelser, dejlige venner, familie og solskin og sidst men ikke mindst også heste. Så bliver livet jo ikke meget bedre. Alt den lykke og glæde fik dog malurt i bægret igår, da vi var på vej hjem. Hørte godt der tikkede en sms ind, men kiggede den først, da jeg kom hjem. Da jeg kom hjem, kunne jeg så læse, at det var lige før. Jeg kendte ham ikke, men har fulgt det triste forløb på sidelinien. Og man bliver da berørt, når nogen er så dårlige. Så derfor fylder det lige nu og skal med også!

En god venindes svigerfar har været rigtig, rigtig syg lææænge. Det har været en sej kamp ud og ind af sygehusene i pendulfart og konstant og hele tiden. Alle håbede jo, at der skete mirakler og “de kloge” ville finde “de vises sten”, men nogengange er der bare ikke mere at stille op. Når hele systemet er slidt op, så er der også grænser for moderne lægevidenskab. Desværre! Den stakkels mand havde kæmpet bravt, men var også træt, træt til sidst og vidste vist godt, at det nu var på lånt tid. Han sov ind igår aftes! Og for ham var det under de omstændigheder det bedste.

Han har fred, men det gør mig inderligt ondt for de efterladte børn, hans kone og hele familien for han var for ung – kun 67 år! Og nu sidder de med smerten! Jeg ved jo, hvordan det er! R.I.P.

2 thoughts on “Malurt i bægret – R.I.P.

  1. Tak for din medfølelse kære Debs. Det er en hård tid vi går i møde… Men det var absolut det bedste, at han fik fred og også at det gik så stærkt til sidst.

    Knus
    L

Der er lukket for kommentarer.