Overflod og sensommertegn

img_4191opt.jpg

img_4184opt.jpg

Jeg beklager sådan at være en lyseslukker, men faktisk er disse to tydelige tegn på, at vi er i den “forkerte ende” af sommeren. Et andet tegn er selvfølgelig også, at det også er den måned jeg har føs’da! Så alene af den grund ved jeg det. Til gengæld er det stort set altid godt vejr lige op til og rundt om og på dagen. Vi ved det, men vi “tager solbrillerne” grundigt på, og lukker det ude – det er lige før, vi står på tærsklen til efteråret! Så det gælder om, at vride alt det gode ud af de sidste ugers sol og sommer – det har jeg dælme også fået gjort. Overflod af dejlige oplevelser, og det er ikke slut endnu.

Den eneste ulempe er, at jeg dårligt ved, hvordan jeg skal nå at skrive om det altsammen, men jeg prøver. Så lige nu må I have mig undskyldt, jeg har lige en hel dag på Galopbanen, der skal dokumenteres, og derefter kommer Svogers føs’da igår! Bear with me – det tager dælme tid alt det skriveri og billedsjov! 😉