En mand med en boremaskine


img_4423opt.jpg

…er absolut lykken! Ved godt det er meget umoderne at sige det, men jeg er IKKE god ud i den slags, selvom jeg så ejede en boremaskine! Jeg tilslutter mig helt og aldeles, at overlade den slags til det mandlige køn – jeg er god til mange andre ting! De piger, der har lyst til at kæmpe med den slags ting – fint nok! Det er bare ikke mig.

Så stor var min lykke, da min søde gamle ven Ole ville komme forbi og ordne mine altankasser, så jeg ikke skulle spekulere på, om de kunne finde på at tage turen udover kanten, som det allerede var sket een gang – GYS! Det tog under måske 10 min. at bore 2 huller i samtlige 5 kasser og så lige fastgøre en plastikstrib i hvert hul og rundt om gelænderet! Voila, og stor er min lykke, så jeg kan færdes derude igen! SKØNT!

img_4443opt.jpg

Jubelen ville jo næsten ingen ende tage, da han også tilbød at smide de fine sæbeautomater op, som blev indkøbt for snart længe, længe siden! Så en i los køkken og en på badeværelset er nu monteret – det er det, jeg siger, at få besøg af en mand med en boremaskine, er bare det bedste! Vi fik også lige en lille snak, en iskaffe og en af de her fy-gode jordbærkager!!! 😀

img_4452opt.jpg

6 thoughts on “En mand med en boremaskine

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Midt om natten

 2. Ole – Ja, jeg har jo ventet et stykke tid på, at få de ting gjort. Så det var helt vildt fedt at få gjort. Dejligt jeg ved, hvor jeg kan få lidt hjælp – og det passer jo så fint, når du godt kan lide at lave huller 😀

  Lotte – Jamen jeg har ingen boremaskine, og når Ole nu så gerne vil, så synes jeg nu, at han skal have lov. Min motorik er bare ikke til boremaskiner, og jeg er en klovn til sådan noget. Jeg har da boret huller, intet om det, når et billede skulle op på væggen og sådan. Men ærligt er jeg helst fri. Så ellers tak til “gør-det-selv” kursus. Men jeg vil til gengæld meget gerne lære dig om blomster!! :*

 3. Hold da op….
  Sikke en masse omtale man kan få for 14 små huller:)
  Skulle det være en anden gang!

  Ja, der er jo ikke noget bedre end at få pudset kønsrollerne af en gang i mellem. Jeg føler mig også enormt maskulin når jeg laver huller i ting;)

 4. Hi hi… jeg ved da hvad vi skal lave når vi en dag mødes!!! Jeg skal lære dig om boremaskiner og håndtering af samme – og du lærer mig om blomster \:d/\:d/\:d/

  Knus
  L

 5. Kaja – Det er LYKKEN med en mand og en boremaskine! Som vi talte om, da man var yngre, skulle der dælme mere til 😉 Ja, det er en super sæbedims! Jeg kan se, at linket til Harald Nyborg ikke virker og der står, at varen evt. er udsolgt! Det kan også være, de ikke fører den længere? Jeg ved det ikke! Måske du skal ringe og spørge dem så… Ærgerligt, hvis den udgår, for den er nemlig smart! 🙂

 6. Rart med en god ven med boremaskine. Det er en smart sæbedims, du har fundet der. Synes ikke jeg kan finde den hos Harald Nyborg.
  Godt underboen ikke kom til skade, da dine altankasser drattede ned.

Der er lukket for kommentarer.