Skriv ned for hulen!

img_4431opt.jpg

img_4432opt.jpg

Min hr. fader og jeg skulle “på tur” ind og hente den her DVD Afspiller til mig – min føsdagsgave! Først et smut forbi Metro og hente lidt forsyninger og så videre til Copenhagen City! Nå, jeg havde jo proklameret, at det her etablisiment, lå i Studiestræde, hvilket far misforstod og kørte til Pilestræde! Det er i hver sine ende at centrum for at klargøre det for dem, som ikke ved det!

Nå, men efterfølgende efterlod mig så i tvivl om, hvad jeg egentlig havde sagt, for da vi endelig nåede til Studiestræde blev det klart, at det ihvertfald ikke var der! Så måtte jeg ringe til oplysningen og det var Sankt Peders Stræde!!!! Godt nok var det hele noget med stræde, men hvordan hulen, jeg kunne få det SÃ… galt i halsen!! 😮

Altså lesson learned – SKRIV NED FOR HULEN!

For min hukommelse, skal jeg ihvertfald ikke forlade mig på! Altså! Så I kan selv regne ud, at alt den køren rundt i en by, der er notorisk enstrettet og så i den her varme, gjorde at jeg var ret upopulær en overgang! Men vi fik da bjerget DVD-afspilleren og jeg er en lykkens pamjulefis! Og så var jeg ikke mere upopulær end far gav et stykke smørrebrød, som vi indtog på hans kølige altan og jeg fik en kold øl – hold fast den var tiltrængt! 🙂

2 thoughts on “Skriv ned for hulen!

  1. 😮 Nej Kaja – det er den dælme ikke da :(( Pinligt! Ja, et stykke smørrebrød er dejligt, og det smagte godt – især ovenpå alt den køren rundt 😉

  2. Så har du da lært noget i dag. Hukommelsen er ikke altid, hvad den har været. Lækkert smørebrød din far diskede op med.

Der er lukket for kommentarer.