Heksekost

img_4465opt.jpg

Jeg skulle handle idag! Det tog mig syv lange og syv brede at tage mig sammen til at komme afsted, men afsted kom jeg. Det tog mig også nogen overvejelser at finde morgenaftenens menu, men det lykkedes også. Så håber vi, det falder i god jord. Det er testsmagt og smager dejligt. Jeg skal fortælle, hvad jeg lavede senere, med billeder og alting.

Til dette skulle indkøbes svinemørbrad! Ikke om jeg kunne opdrive det i kongerigets nærmeste butikker, så der var ikke andet for, end jeg jeg måtte en tur til Aldi! Da jeg boede i Nakskov handlede jeg meget i Aldi. Vi har ikke en lige rundt hjørnet her, men skal til Østerbro. Automobilet var jo i min varetægt så afsted drog jeg. Og fik selvfølgelig indkøbt det jeg skulle. Og helt fantastisk så havde de også heksekoste på bud, og jeg har netop de sidste dage gået og tænkt, at sådan en måtte jeg eje til at rengøre altanen med. Så sådan en kom med hjem og altanen har aldrig været så flot. Vi brugte dem i en af de stalde, hvor jeg arbejdede. Okay, til prisen kan jeg godt mærke, at dens kvalitet børster mangler lidt tilbage at ønske, men til gengæld kan den så fint holde sålænge den kan, og så kan jeg købe en bedre udgave næste gang. Garbo skulle selvfølgelig se, hvad det var for en ting!

1 thought on “Heksekost

Der er lukket for kommentarer.