Halvsovende

Er jeg nærmest endnu! Jeg har lige fået en lille lur på sofaen. Måske ikke så god en ide, for jeg er dælme træt endnu. Nå, men det får være, i bad med mig og ordne det sidste inden gæsterne kommer. Iøvrigt blev min kage god i smag, men af facon helt mislykket. Den er hængt i formen så den er ikke pæn og se på. Jeg skulle have lyttet til den stemme, der hviskede bagepapir – men så blev jeg så klog! Bare den smager og det gør den!

Kan I have en god aften!

0

4 thoughts on “Halvsovende

  1. I lige måde 🙂 Jeg tror jeg har luret dig 😉

    Tillykke med fødselsdagen :d/ (det er idag ikk?)

    Kan du have en rigtig god aften

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.