Pyntepude til pyntemis

img_4481opt.jpg

Var lige forbi i en pause i mandelhakkeriet, og der lå hun – min pyntemis, på den pude, jeg lige havde lagt for sig selv, fordi jeg skulle fotografere den før. Hun var ved at vaske sig, og det er hun stadig, men jeg fik hende til at kigge på mig – hun er da sød

4 thoughts on “Pyntepude til pyntemis

 1. Kaja – Du får bank!!! 😉 Sådan noget kasserer man bare ikke! 😮 – kan dælme godt forstå du ærger dig! Og ja, det kunne da vel være, de havde været glade for at arve – ungerne….

  Mørbradgryden er måske ikke stor kunst, men guf den smager 🙂

  Blomsten – jeg ved det simpelthen ikke, måske der kommer flere på banen omkring den.

  Tak, jeg tror vi får en god aften. Nu vil jeg tage en lur |-), så jeg er frisk til iaften!

 2. Sød Garbo mis.
  Jeg er fra en tid, hvor vi lavede udstyr, måske fordi jeg er fra landet, for jeg er ikke oldgammel. Desværre har jeg kasseret alle mine håndbroderede betrækker med initialer. Det ærgrer mig nu, måske mine unger ville have været glade for at arve dem.
  Mørbradgryden er kopieret, den ser lækker ud.
  Det er en smuk blomst du har forkælet dig selv med. Kan det være en slags sommerasters?
  Du må have en god aften sammen med familien.

 3. Bare mig – Jeg holder den både idag og på tirsdag 😀 Idag for familien og på tirsdag bare for en veninde! Ja hun er også en spindemis hende Garbo 😉

 4. Hun er rigtig sød og spinner garanteret når du aer hende på brystet. Det er rigtig lækker mad du har lavet. Det er da først din fødselsdag på tirsdag ikke? Men du holder den i dag – god ide. Det må blive alletiders.

Der er lukket for kommentarer.