Ã…bne sluser og gæster

img_4486opt.jpg

Det var lige inden gæsterne skulle komme og de sidste timer var det blevet tiltagende trykkende. Faktisk nærmest ulideligt trykkende. Så meget at man ønskede, det bare ville regne så luften kunne blive renset. Og vel en time før gæsterne kom begyndte det at vælte ned i helt ustyrlige mængder oveni at det tordnede. Og så var her iøvrigt fuldstændig mørkt. Det var måske ikke lige det vejr jeg havde håbet på, men sålænge, jeg ikke havde planlagt havefest som visse andre, så skal jeg jo ikke klage. Og det gør jeg heller ikke. For vi havde en rigtig hyggelig aften. Til gengæld er der nok mange der klager, for de mængder forårsagede igen oversvømmelser, lukning af veje og hvad ved jeg! Senere klarede det op, og vi fik til gengæld en fin solnedgang. Billeder glemte jeg ganske at tage – indrømmet, men nogengange må man også godt holde fri.

Gaver fik jeg også…. film, CD -Rolling Stones selvfølgelig og gavekort på ex-antal svømmeture med en flot tegning fra min søde nevø. Den største var taget på ferie hos en kammerat. Jeg har ikke pakket op endnu. Jeg vil gerne beholde CD, er jeg ret sikker på, og lige nu klør det for at pakke ud. Filmen er jeg ikke helt sikker på. Vi ser…. Og jeg skal lade vide, hvad det ender med. Ovenfor ses mit dækkede bord lige inden de kommer.