Dejlig, dejlig og atter dejlig

220px-elvis_presley_1970.jpgEfter en dejlig aften med god mad og godt selskab og rødvin, så skulle man ikke tro, at aftenen kunne blive bedre, men det kunne den! Den sluttede i selskab med en mand, jeg bare stadig er HELT vildt facineret af, og så ganske især i den version, jeg fik i aftes på Charlie, sjovt nok en ting, der også er på ønskesedlen.

Det er et HELT tydeligt minde, fra da koncerten blev sendt live over hele kloden i 1973, hvor jeg jo så var 11 år på nær en måned! Jeg kan huske, jeg var fuldstændig facineret og mor og far har også fortalt, at jeg ikke var til at rive fra fjernsynet.

Manden er smuk, han er helt vildt sexet, han er charmerende udover det sædvanlige og bare mand helt ud til fingerspidserne i den her koncert. Det er 5 år efter hans store comeback, og kun 5 år før han dør i en forfatning jeg slet, slet ikke har lyst til at tænke på.

Men det her er Elvis (1935-77), når han er bedst efter min mening. Jeg elsker det hele, hans sang, stemme, kostumer, fingerringene og se lige det smil, det kunne altså slå en elefant ned.

Aloha Elvis, whereever you are!

Han var mand, han var dejlig – helt vildt, men han var også menneske, men måske derfor elsker vi ham stadig! Jeg havde helvede med at vælge hvilket klip, jeg skulle putte her, for det er altsammen bare godt! Som om det ikke var nok, og mit blodtryk og alt muligt andet ikke allerede var i fare, så sendte de “Elvis Presley – 68 special” bagefter, og der var han jo bare også helt ekstremt dejlig – i sort lædertøj – ja jeg siger ikke mere :-”

Iøvrigt kendte jeg indtil fornyeligt en, der havde en lige så sexet stemme, glimtet i øjet og det der skæve smil….gæt selv 😉 Han var iøvrig også en stor Elvis-fan! Men det er jo en helt anden historie, og en der ser ud til at være slut nu – desværre!

5 thoughts on “Dejlig, dejlig og atter dejlig

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Så skete det dælme igen!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Idag for 30 år siden

  3. Bare mig – Det er det nemlig og og du kan tro, jeg også husker, da den meddelelse kom! Jeg er også kun til det sene Elvis ikke det rockede.

    Anette – Han var simpelthen helt vidunderlig! 😀

  4. Hej Deborah, jeg kan også godt lide Elvis`s musik blot ikke den rockède del. I Familiejournalen nr. 33 der udkommer i morgen er der en artikel om en dansker der var soldaterkammerat med Elvis. Nu på torsdag er det nemlig præcis 30 år siden Elvis døde.

Der er lukket for kommentarer.