Pretty Purple – En forsinket dagens bil – Model?

img_4111opt.jpg

Denne bil skulle have været dagens bil, samme dag jeg var til bryllup, men jeg har jo simpelthen ikke kunnet følge med…. så nu kommer den – en Chevrolet, men hvilken model det er, er en gåde! Jeg kan ikke finde den nogen steder på Chevrolets site – det danske er håbløst, for der er slet ikke Trucks, men heller på det amerikanske, kan jeg finde den??? Men smart det er den ihvertfald. Og så er der farven, der iøvrigt minder mig om noget helt andet, nemlig mit ungdoms idol, hvis yndlingsfarve var og er lilla! 😀

img_4110opt.jpg

img_4113opt.jpg

4 thoughts on “Pretty Purple – En forsinket dagens bil – Model?

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Pretty Purple - Chevrolet SSR hedder den

 2. Pernille – Det er en Chevrolet SR som Kaja Skriver – nu skal jeg bare lige finde ud af lidt mere …

  Kaja: Sig tak til din søn, det er sådan en! 🙂

 3. Hej Deborah,

  Var den paa gule nummerplader? Det ligner mistaenkeligt en model der er blevet omdannet til pick-up af skattemaessige aarsager – da en Chevy ellers ville vaere for dyr i DK!

  Bare et bud….

  Modelnummeret paa bagenden skulle kunne findes – men helt sikkert med et andet udseende paa deres hjemmeside 😉

  God aften!

Der er lukket for kommentarer.