Shall we dance (2004)

Jeg har lige set denne film, som er med Richard Gere, Jennifer Lopez og Susan Sarandon, som de kendte men flere andre gode er med. Meget kort fortalt, er Richard Gere en advokat i sin bedste alder der på papiret har alt. Der mangler bare noget, og det bringer ham til danseskolen og en smuk danselæreinde – Paulina spillet af Jennifer Lopez. Det er en dejlig film, med skøn musik og rigtig god dans i og man får en dejlig fornemmelse undervejs i den. Den trykker på alle de rigtige knapper for mig. Jennifer Lopez både spiller og danser dejligt i filmen, og hendes skønhed vil jeg ikke engang begynde at nævne. Richard Gere er som, når han er bedst – bare dejlig. For mig er han kun blevet bedre og dejligere med årene, og det er han også her. Susan Sarandon er altid god og det er hun også her. Måske ikke stor, stor kunst, men helt sikkert en film, der er værd at se. Og selvfølgelig hjælper det, hvis man godt kan lide Richard ‘Gere, for filmen er bygget op om ham! Nedenfor en scene hvor Paulina og John Clark danser sammen: