Morgenreflektioner

img_4434opt.jpg

Så fik jeg sovet, men da først efter at jeg var vågen kl. 3.30 og ikke kunne sove – se det er straffen for at gå tidligt i seng. Så kan man ligge der og kører rundt i det. Nå, men op og tage en pille og så sidde og se lidt på Ray Mears Exstreme Survival, som jeg synes er vildt interessant. Det endte da med, at jeg kæmpede for at holde mig vågen til resten og så gik i seng og sov til kl. 9, så det var fint nok.

Nu sidder jeg så her og filosoferer lidt over det hele. Bl.a. over “ham” som plager mig lidt med mellemrum – ikke sådan dagligt mere, og heller ikke noget, der ikke er til at holde ud. Men stadig er jeg da ked af, at manden skal opfører sig sådan, at jeg ikke engang kunne få lov at forklare, mine motiver og bevæggrunde, og således blev alting forvredet over på et plan, hvor det slet ikke hørte hjemme. Jeg blev tillagt nogen motiver, jeg slet ikke havde el. ikke alene ihvertfald, og jeg hader at være uvenner med folk. Men hvis og når kommenikationen bryder sammen, så er der jo ikke meget at gøre, og jeg har ihvertfald gjort alt hvad jeg kunne. Nok om det….

Idag skinner solen og det er varmt. Jeg skal ned i byen og handle lidt og så skal jeg ellers bare hygge mig her og måske lave maden klar til imorgen, når Marianne kommer. Morgenkaffen er slugt, men jeg tror, der må en kop mere til før jeg sådan er nogenlunde vågen. Jeg har planer om en tur i svømmehallen også. Nu fik jeg jo penge til at kunne boltre mig derovre. Derudover har jeg planer om en fotosession i København. Det har jeg ikke været endnu og så SKAL jeg en tur i Zoo. Hvordan skal jeg dog nå det hele??? 😮 Jeg er træt, og jeg skal lige se, om jeg får muligheden for at komme med til Fyn på onsdag, hvor Mariannes hest og flere andre skal løbe på Fyns Væddeløbsbane. Lige nu er jeg alt for træt bare ved tanken, men på den anden side, kan jeg sove bagefter. Men jeg tror under alle omstændigheder ikke chancen er så stor. Der skal mange heste og meget udstyr med, og der er ikke ubegrænset plads i sådan en transport, men pyt skidt, så bliver det en anden gang. Så tager jeg i Zoo i stedet for tror jeg.

På min runde om morgenen er bl.a. Fru Nielsen – Helle, som har været så uheldig at få en blodprop, så smut forbi med lidt opmuntring til hende, det tror jeg helt sikker, ville være kærkomment!

Nina troede, hun skulle ud og løbe – men nej nikke nej – ryggen sagde av, sådan helt uden varsel – kender vi det?? Jo, det må man sige!

Nu vil jeg køre ned og handle, og så må vi se, hvad dagen bringer!

2 thoughts on “Morgenreflektioner

  1. Tak Emmaline for din søde kommentar – Jamen det ér ham, der er noget galt med, ingen tvivl der 😮 , og inderst inde ved han det vist godt også! Men hvis han ikke vil gøre noget ved det, så er der jo ikke at gøre ved det, og så er det sådan – desværre 🙁

    Fyn er helt sikkert fin:)>- , og jeg har skam været der, og vil gerne igen, men Væddeløbsbanen har jeg aldrig set 🙂

  2. Jeg kender dig kun fra bloggen, men du virker som en sød og oprigtig person, så når du nu har været så uheldig at møde en idiot, som ikke påskønner dig, må du hanke op i dig selv og indse at det må være ham der er noget galt med :-&

    Jeg håber for dig at kommer til Fyn, hvis ikke nu så senere, for Fyn er bestemt fin 😉

Der er lukket for kommentarer.