Sommerfornemmelser

Fik jeg i eftermiddag efter jeg kom hjem fra byen. Solen bragede ned ude på altanen, og af gode (våde) grunde er det jo ikke så voldsomt meget, jeg har fået siddet der. Altså iførte jeg mig så lidt som vel muligt og noget drikkeligt og min gode bog. Jeg nåede at sidde der et pænt stykke tid, før der kom en sky, som dannede basis for nedensiddende fotos, og siden kom solen ikke rigtig igen….men man skal da ikke klage over sådan en udsigt vel? Det gør jeg så heller ikke! 🙂

img_4514opt.jpg

img_4518opt.jpg

Så var det bal forbi, men jeg har da fået så meget sol i hovedet, at det strammer. Og så gik jeg igang med det store projekt her i huset – at vande blomster 😀 Nu vil jeg have mig en kop te, og ind og sidde lidt. Kan I have en god aften!

13 thoughts on “Sommerfornemmelser

 1. Tusind tak for jeres søde hilsener. Jeg ELSKER skyer, og det ses vist også med mellemrum her 😉 Jeg havde en dejlig dag, og solen bagte ned fra morgen til aften så ingen klager på vejret heller. Se iøvrigt dette:

  https://deborah.dk/?p=2903

  Og de andre indlæg omkring dagen igår! Igen tusind tak!

 2. Tillykke med fødselsdagen fra det solrige Himmerland. Jeg håber, at du får en dejlig dag.

  Sikke smukke billeder, jeg synes, at billeder med skyer er skønne, jeg fotograferer også den slags indimellem – der er så meget saft og kraft i skyer…

 3. I dag er det Deborahs fødselsdag
  hurra hurra hurra
  hun sikre sig en gave får
  som hun har ønske sig i år
  med dejlig chokolade og kager til

  Tillykke med fødselsdagen, jeg håber du får en rigtig dejlig dag.

 4. Henriette – Først og fremmest Tusind tak for søde hilsener både i anledning af føs’da og andet godt! Det med kameraet – måske du skulle give datteren sit eget ved lejlighed så du kan få lov at beholde dit?

  Anita – Tusind tak, ja jeg gik da lige amok på de skyer der, for de var helt suveræne og resultatet blev jo fint nok 😉

  Birgit – Også tusind tak til dig for både mail og hilsen her – rigtig, rigtig sødt af dig og dejligt at høre fra folk der læser med her. Dig har jeg aldrig hørt fra før, men du har åbenbart læst med et stykke tid. Dejligt! Jeg kan kun opfordre andre til at “komme ud af busken” – for der må nødvendigvis være en del. Og ja stort set alle fotos her er taget med mit Cannon IXUS 850 på nær nogen ganske få enten meget gamle fotos el. dem som er taget med mit ikke digitale Canon spejlrefleks, men så skriver jeg det.

  Bare mig – Ja det pink ur skulle da gå rigtigt 😉 Tusind tak!

  Jan – Dejligt med en hilsen fra dig her også!!! Velkommen til! Ja jeg ved ikke lige med ham Hr. Varming, hvad han har gang i, han er noget “flyvsk” for tiden synes jeg! Nej jeg har heller ikke hørt noget udover den dag, hvor vi to også var på Skype! 🙁 Også tak til dig for fødselsdagshilsen – Ih hvor dejligt 😉 Med hensyn til Isabella skal jeg jo nok ikke kloge for meget, men fra hvad jeg ellers har hørt, så lyder det helt normalt :(( Men bare rolig, det skal jo nok blive bedre på et tidspunkt – så håber jeg ikke I er gået til af søvnmangel 😮

  Kaja – Nu er alt omkring København jo ikke nødvendigvis det, og slet ikke hvad nedbør angår. Det regnede IKKE her hos mig igår overhovedet! Hvor bor du, hvis jeg må spørge? Jeg har ikke hørt det med Marielyst – ikke godt. Jeg skal nok få en god aften sammen med Marianne. Vi kan snakke solen sort, så det skal nok blive hyggeligt 😀

  Tusind tak til jer alle for søde, søde hilsener, de var skønne at vågne op til!! 🙂

 5. Godmorgen Deborah.
  Rigtig mange tillykker til dig. Jeg håber at du vil få en dejlig dag.

  Kærlig hilsen
  Henriette

 6. Tillykke med fødselsdagen, håber du får en god dag, sammen med din veninde.
  Flotte dramatiske skyer du har fanget med linsen.
  Vi fik også lidt nedbør i går, men slet ikke i de mængder, som der er faldet i København. Hvis det var København, for mig hernede kaldes alt omkring hovedstaden København :-). Marielyst er blevet oversvømmet, så jeg i tv.

 7. Hi Deb,
  Tjahh, herude er regntiden endelig kommet….altså regn i kæmpe mængder, men heldigvis ikke så slemt som i Kina og Bangladesh (gad vide hvordan Jakob har det? Har ikke hørt fra ham et stykke tid).
  Bortset fra det….TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!! \:d/:d
  Jeg har downloaded den seneste version af Skype og den gennemgår åbenbart alle mine Skype kontakter og kommer op med besked f.eks når en fødselsdag er angivet i profilen.
  Herude går det normalt (går jeg ud fra). Isabella kan bedst lide at sove om dagen, men åbenbart helst ikke om natten, så vi er begyndt at ligne et par rigtige hængemuler!!

  Jan

 8. På dit pink ur er det nu den 14. august. Så hjertelig tillykke med fødselsdagen. Håber du får en dejlig dag “i løvindens” tegn.

 9. Hej Deborah.Sikke da nogle flotte himmelbilleder-nøøøj jeg har ikke set magen.Ja og så stort TILLYKKE med imorgen.Jeg har sendt dig en mail i dagens anledning.Venlig hilsen Birgit

 10. Hej Deborah.
  Sad selv her til aften på min altan og nød den mest utrolige solnedgang. Den var nærmest lilla og rød på een gang. Hvor er vi heldige at vi har sådan en mulighed for at kigge på noget smukt ikke??

  Men kameraet mit, er desværre med datteren i skanderborg, så jeg må bære mindet i mit hoved..
  Knus
  Skovtrold

Der er lukket for kommentarer.