I hestens tegn

1115286262_10df7a099dopt.jpg

Jeg kunne godt være født i hestens tegn, hvis man kigger tilbage på mit liv. Det er jeg nu ikke. Som det vil vides, er jeg i alle tegn en stor kat – Løve i det traditionelle og tiger i det kinesiske. Så det kan jeg ikke løbe fra.

Men skal vi lægge et til, så må det blive hesten. Derfor jeg har valgt det foto ovenfor, fordi det viser en meget smuk en af slagsen, som var så “fræk” at slå Mariannes hest her sidst han startede. Catusso hedder han, og han skal også starte på lørdag, hvor jeg kan nyde livet på Galopbanen igen. Medmindre jeg skal med til Odense imorgen. Jeg glæder mig meget til Marianne kommer iaften, vi skal nok hygge os. Vi kan snakkes solen sort, som jeg plejer at sige, så intet problem i det 😉 Og tager jeg ikke meget fejl, kommer meget af samtalen til at handle om – ja du har gættet det – heste 😀

Der er allerede kommet mange søde hilsener her til morgen og jeg takker for dem alle, det er dejligt at blive husket på sin fødselsdag! Her kl. 10 skal jeg lige ud og handle lidt – far kommer og henter mig og så skal jeg bare gøre klar til iaften. Vejret kan jeg bestemt heller ikke klage på, solen skinner fra en skyfri her. Igen tak for alle de søde hilsener, de luner langt ind i sjælen og meget mere, end I måske tror – TAK!! 🙂

7 thoughts on “I hestens tegn

  1. Bare mig – Jeg ved ikke, hvad det er, du ikke ved, for jeg ved det dælme ikke! :oJ eg har vandmanden i accendanten, men det er jo en helt anden snak! Jeg er så ganske bestemt født i Løvens tegn – no doubt about it!!! 😀

    Med hensyn til fødselsdaghilsener, se venligst:

    https://deborah.dk/?p=2903

  2. Når jeg indtaster dine data på netspirit.dk kan jeg godt se at du er tiger i det kinesiske. Men så står der at det tilsvarende tegn i vestlig astrologi er Vandmandens tegn. Du må godt ved lejlighed fortælle om du forstår det. Du er jo født i løvens tegn! – Hvad er det jeg ikke ved?

  3. Hjertelig tillykke med dagen Deborah <:-p Må din dag blive fyldt med dejlige og varme minder @};- HIP HIP.... 🙂

Der er lukket for kommentarer.