Oh altså, ikke nu igen!

img_4526opt.jpg

img_4527opt.jpg

img_4529opt.jpg

Man kan næsten se det på hende, så snart, jeg lægger an til at ville fotografere hende! “Suk har du virkelig ikke andet at lave”. Når jeg så insisterer, så kigger hun væk i forsøg på at jeg så forsvinder, og hjælper det ikke begynder hun, som det ses, at vaske sig – kort efter gik hun i protest! Så når jeg får gode fotos af hende, er det fordi jeg er hurtig, og som regel ikke SÃ… tæt på, for hun gider virkelig ikke 😉 Men nu er det jo min fødselsdag, så jeg tillod mig lige….,

10 thoughts on “Oh altså, ikke nu igen!

 1. :d Kære Allesammen – TUSIND TAK! Jeg har overbragt mine varmeste hilsener lidt kollektivt her. Som det vil kunne læses også af de andre indlæg, så havde jeg en DEJLIG dag! Med hensyn til Garbo – ja det er sjovt, som hun hader at blive fotograferet, og endnu sjovere, som man tydeligt kan se det på hende her 🙂

 2. Kære Debs!!

  Rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen!! Jeg håber du får glæde af min bog – er spændt på at høre din “anmeldelse” 😉
  Håber dagen har været forrygende.

  Knus
  Lotte

 3. Det er muligt dit sengetæppe er pænt, men jeg foretrækker katten. Kan dog ikke lade være med at tænke på hvordan det ville se ud, hvis det var en hest du havde på 2. sal i stedet for.
  Fortsat mange flag på dagen.

 4. Endnu en gang et STORT TILLYKKE med fødselsdagen.
  Kan godt forstå at der lige måtte tages et par billeder af Garbo

Der er lukket for kommentarer.