Af hjertet TUSIND TAK!

img_4530opt.jpg

Jeg vil gerne her slutte fødselsdagseancen af med solnedgangen igår! Den fik jeg lige taget…og ellers fotograferede jeg ikke, må jeg indrømme. Det var egentlig min mening, men….

Dernæst vil jeg gerne sige TUSIND, TUSIND TAK for alle de søde, søde hilsener, mails, kort og opringninger og sms’er jeg fik igår i andledning af min fødselsdag! Også tak for alle gaverne selvfølgelig! Det er dejligt at blive begavet. Jeg skal nu prøve at svare på det, der er udover “bare” tillykke og så vil jeg håbe, at alle modtager min største tak her for at I skrev og sagde tillykke!! Det var og er rigtig dejligt!!! Tak for I var med til at gøre min fødselsdag endnu bedre 🙂

4 thoughts on “Af hjertet TUSIND TAK!

  1. Hmmm, øv, nu gad den ikke tage min kommentar. Men altså, jeg ville også bare gerne ønske dig et forsinket hjerteligt tillykke med dagen. Lyder til at den var lige så god som en sådan skal være:)

Der er lukket for kommentarer.